Τα Χριστούγεννα ήρθαν πιο νωρίς φέτος αφού η Sephora κατάφερε να μας βάλει στο ανάλογο κλίμα με το Xmas Press Day που διοργανώθηκε την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 στο Golf Γλυφάδας- Prive. 

Το εξειδικευμένο Sephora Team, σε make up, skincare και haircare υποδέχτηκε τους Sephora Beauty Lovers και παρουσίασε τα νέα λανσαρίσματα για το φθινόπωρο και χειμώνα του 2021, καθώς και νέα brands που διατίθενται αποκλειστικά στα Sephora.

Πρωταρχική θέση στο φετινό Xmas Press Day είχαν προφανώς τα νέα χριστουγεννιάτικα προϊόντα Sephora Collection για περιποίηση προσώπου και σώματος αλλά και για μοναδικά χριστουγεννιάτικα make up looks. Το ύφος των προϊόντων αλλά και της φετινής διακόσμησης μας ταξίδεψε σε κάποιο μακρινό σαλέ αρκετά cozy και χαλαρό.

Η φετινή μασκότ των Sephora ήταν το γλυκό αρκουδάκι σε μορφή φωτιστικού.

Πολύ κοντά στα Χριστούγεννα μας έφερε και η  λατρεμένη μας Benefit, με όλα τα μοναδικά προϊόντα της. Όλα τα αγαπημένα σας προϊόντα φρυδιών σε νέες χριστουγεννιάτικες συσκευασίες έρχονται στα Sephora. Προφανώς από το stand της Benefit δεν έλειπαν οι υπηρεσίες φρυδιών που κάθε φορά παρέχουν τα όμορφα κορίτσια της Benefit στους καλεσμένους του event.

Ξεχωριστή θέση στο event είχε το νέο  brand από την Selena Gomez, το Rare Beauty αλλά και το μοναδικό skincare brand, Drunk Elephant που τα προϊόντα και των δύο διατίθενται αποκλειστικά στα Sephora Greece.

Παρουσιάστηκαν, επίσης και μοναδικά προϊόντα της κατηγορίας Haircare με μεγάλο ενδιαφέρον από τους καλεσμένους. Πρωταγωνιστές ήταν τα brands, Olaplex, Briogeo, Moroccanoil και Sephora Collection Haircare.

 

 

Θετικά σχόλια απέσπασε για ακόμα μια φορά το πρόγραμμα ευθύνης των Sephora “Good For”, με την περιβαλλοντική δέσμευση της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο για την προστασία και διαφύλαξη της υγείας και της ομορφιάς του πλανήτη. Στόχος των “Good For” επιλογών είναι η ενίσχυση της conscious ομορφιάς, με συνθέσεις προϊόντων ως και 90% φυσικές, vegan προϊόντα χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης και συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον. Τα Sephora επαναπροσδιορίζουν τα δεδομένα της ομορφιάς και της περιποίησης, προσφέροντας εκατοντάδες προϊόντα που είναι Good for You, Good for a Better Planet, Good for Vegan, Good for Recycling.

Όλα τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στο Xmas Press Day θα είναι σύντομα διαθέσιμα στα καταστήματα Sephora, στο sephora.gr και στο Sephora Greece Mobile App. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ακολουθήσετε τα Social media Accounts μας.

@sephora_greece

#Sharing_is_beautiful