Λάτρεις του φθινοπώρου ενωθείτε! Μετά τις συνεχείς καυτές ημέρες του καλοκαιριού, τα denim shorts δίνουν τη θέση τους σε ανάλαφρα ζακετάκια και η διάθεση γίνεται πολύ πιο cozy σταδιακά.

Η FOREO, ο Σουηδικός τεχνολογικός κολοσσός ομορφιάς, προσφέρει ένα υπέροχο φθινοπωρινό ritual περιποίησης που θα σας κάνει να ερωτευθείτε την επιδερμίδα σας και θα της χαρίσει φωτεινότητα, θρέψη και πολύτιμη ανανέωση, έπειτα από τις ‘κακουχίες’ του καλοκαιριού.

Η συσκευή UFO 2 που προσφέρει μία υψηλής τεχνολογίας θεραπεία μάσκας με μικρές κινήσεις, βελτιστοποιεί την εφαρμογή της μάσκας προσώπου για μία επαγγελματική και εξαιρετικά προσαρμόσιμη θεραπεία από το σπίτι – ακόμα και on the go. Από τους τονωτικούς παλμούς T-sonic μέχρι τα LED Lights σε 8 χρώματα που ικανοποιούν κάθε ανάγκη, το UFO 2 προσφέρει ό,τι χρειάζεται ακόμα και η πιο απαιτητική beauty guru για χαλάρωση και extra περιποίηση.

 

Με τα πρώτα κρύα να κάνουν την εμφάνισή τους σιγά σιγά, το UFO 2 διαθέτει κι ένα ακόμα ‘συστατικό επιτυχίας’ που το καθιστά το ιδανικό beauty gadget της σεζόν: τη λειτουργία θερμοθεραπείας, η οποία εμπλουτίζει μία ευχάριστη ζεστασιά στην επιδερμίδα και ενδείκνυται ως πρώτο step για ένα χαλαρωτικό ritual έπειτα από μία κουραστική ημέρα.

 

Το ιδανικό ταίρι του UFO 2 είναι οποιαδήποτε μάσκα από τη συλλογή Farm To Face, που είναι πλούσιες σε premium και δερματολογικά δοκιμασμένα φυσικά συστατικά. Αυτές οι Κορεάτικης φιλοσοφίας smart masks όχι μόνο μυρίζουν υπέροχα, αλλά χαρίζουν στην επιδερμίδα ασυναγώνιστη λάμψη που διαρκεί. Δική μας αγαπημένη μάσκα είναι η Manuka Honey, εμποτισμένη με μέλι Manuka από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία αφήνει την επιδερμίδα λαχταριστά απαλή με μία μικρή υποψία μέλι.. σαν φρεσκοψημένο κέικ!

Η συσκευή  UFO 2 από τη FOREO πωλούνται στο foreo.com και στην Ελλάδα αποκλειστικά στα Sephora Greece.