Η MAX&Co. το σύγχρονο fashion brand του Max Mara Fashion Group, ανοίγει το νέο της corner στο πολυκατάστημα attica στο Golden Hall. 

Το brand που έχει αγαπηθεί για τις αυθεντικές, πολύπλευρες και προσεκτικά σχεδιασμένες συλλογές του και έχει φορεθεί από τις πιο stylish γυναίκες ανά τον κόσμο, παρουσιάζει μια μοναδική συλλογή για τις ανάγκες της σημερινής πολυάσχολης γυναίκας, όπως κομψές λύσεις για τα σύγχρονα office looks και τολμηρά, φρέσκα σχέδια για όλες τις περιστάσεις.

Κάθε σεζόν η MAX&Co. εκφράζει τη σημασία του σχεδιασμού και της ποιότητας. Για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2021 η MAX&Co. ανατρέχει σε είδωλα της μουσικής σκηνής και style superstars για έμπνευση. Η Marianne Faithfull είναι η μούσα της – η μποέμ εμφάνιση της τραγουδίστριας της δεκαετίας του 1960 είναι στο επίκεντρο. Την φανταζόμαστε με τον Mick Jagger στο θρυλικό πάρτι του Truman Capote “Black and White Ball” το 1966, ή να έχει μεταφερθεί στο επίκεντρο της grunge σκηνής στο Σιάτλ τη δεκαετία του 1990 με την Courtney Love. Το αποτέλεσμα είναι μια συλλογή που έχει να κάνει με τις αντιθέσεις: τη δεκαετία του '60 και του '90, το απαλό μποέμ και το ροκ στυλ, την πολυτέλεια και το grunge, την άνεση και το cool, το θηλυκό και το αρσενικό.

 

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή στο νέο corner της MAX&Co. στο attica Golden Hall, Λ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι.