Για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις στην παραλία, δεν χρειάζεσαι πολλά πράγματα. Μόνο μερικά κομμάτια που θα απογειώσουν το στυλ σου και θα κεντρίσουν όλα τα βλέμματα.

 

Διάλεξε το μαγιό αυτού του καλοκαιριού

Είτε δεν θέλεις να αποχωριστείς το περσινό σου μαγιό, είτε θέλεις μια αλλαγή αγοράζοντας ένα καινούριο, το μαγιό είναι το αξεσουάρ που θα σε συνοδεύει όλο το καλοκαίρι. Γι' αυτό, προτίμησε ένα που θα σε κάνει να νιώθεις άνετα. Διάλεξε κάτι που ταιριάζει με τις αποχρώσεις και το προσωπικό γούστο σου ή ακολούθησε τις τάσεις για το 2021, οι οποίες αναδεικνύουν τις αποχρώσεις του καφέ συγκριτικά με εκείνες του κλασσικού μαύρου. Εκτός, όμως, από τη μονοχρωμία, στη φετινή τάση για τα μαγιό, συναντάμε και τα mix & max prints ή τα animal prints. Πέρα από το μπικίνι ή το κλασσικό ολόσωμο, το καλοκαίρι του 2021 θα μας απασχολήσει και το λεγόμενο τρικίνι, δηλαδή το ολόσωμο με κοψίματα που θυμίζει μπικίνι, καθώς αφήνει την κοιλιά ελεύθερη και ενώνεται μόνο σε ένα σημείο.

 

Καφτάνια & Παρεό: Tα must της παραλίας

Το δεύτερο πιο σημαντικό αξεσουάρ, μετά το μαγιό σου, είναι το παρεό σου! Και επειδή, στην παραλία δεν θέλεις να φοράς πολλά ρούχα, το καφτάνι και το παρεό θα σου δώσουν την άνεση και το θηλυκό στυλ που χρειάζεσαι κάποιες στιγμές. Τα παστέλ αλλά και τα πιο ζωηρά χρώματα και τα εμπριμέ σχέδια θα κυριαρχήσουν και σε αυτά τα κομμάτια, καθώς μετά από έναν μουντό χειμώνα, τα σκούρα χρώματα, ακόμα κι αν είναι κλασσικά, δεν ταιριάζουν με τη διάθεση μας. Μην ξεχνάς ότι τα παρεό πλέον είναι πολυμορφικά και μπορούν να φορεθούν με διαφόρους τρόπους - ως φόρεμα ή ως μπλούζα, στην παραλία ή ακόμα και στην βόλτα.

 

Μην ξεχάσεις τα γυαλιά & το καπέλο σου!

Τα γυαλιά δεν προσδίδουν μόνο στυλ αλλά είναι απαραίτητα και για την προστασία από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου. Η μόδα των 70s και των 90s έχει αναβιώσει και στα γυαλιά ηλίου, με τις στρογγυλές και μακρόστενες φόρμες να κυριαρχούν ενώ και τα πολύ μεγάλα καπέλα, που θυμίζουν άλλες εποχές, είναι και πάλι στην μόδα. 

 

Πουκάμισα ή κιμονό

Θυμίζουν κιμονό αλλά στην πραγματικότητα είναι oversized πουκάμισα και αποτελούν το απόλυτο καλοκαιρινό κομμάτι! Πέρυσι, τα είδαμε με animal prints και λουλούδια και φέτος θα συνεχίσουν να κυριαρχούν στις καλοκαιρινές εξορμήσεις με ρίγες ή απλές υφαντές υφές. Μπορείς, όμως, και μόνη σου να δημιουργήσεις ένα τέτοιου τύπου κιμονό-πουκαμίσα, χρησιμοποιώντας ένα φαρδύ πουκάμισο από την γκαρνταρόμπα του φίλου ή του μπαμπά σας.