Μετά τη sold out επετειακή της παράσταση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η πιο αστεία γυναίκα του κόσμου (aka η Κατερίνα Βρανά) * επιστρέφει με το διαχρονικά ξεκαρδιστικό “About Sex”. Γιατί μόνο έτσι θα μας μπει καλά το φθινόπωρο! Με γέλιο, αισιοδοξία και-φυσικά- με εγκυκλοπαιδικές γνώσεις. Ό,τι ακριβώς, δηλαδή, θα μας προσφέρει αυτή η solo παράσταση! 

 

SAVE THE DATE

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00, στο Θέατρο Παπάγου

Το “About Sex” είναι και πάλι εδώ. Και ασχολείται με το σεξ. Γιατί φαίνεται πως όλοι ασχολούνται με το σεξ. Όχι με το σεξ, όπως το ξέραμε τόσα χρόνια τώρα, αλλά με έναν νέο, διαφορετικό τρόπο. Τρανταχτά παραδείγματα: οι διαφημίσεις, τα περιοδικά, τα «βρώμικα» sms, οι τσόντες, οι σχέσεις μας και η ενόργανη γυμναστική.

Η παράσταση της Κατερίνας είναι σέξι, εκπαιδευτική -ασχολείται ακόμη και με τις πάπιες- και πάρα πολύ αστεία. Υπάρχει καλύτερος τρόπος να ασχοληθείς με το σεξ, παρά μέσω της κωμωδίας; Και μάλιστα όταν κωμικός είναι μια γυναίκα;

 

Η παράσταση ξεκίνησε το 2015 με sold out στο φεστιβάλ της Μελβούρνης, το 2016 προστέθηκαν έξτρα παραστάσεις στο Λονδίνο λόγω μεγάλης προσέλευσης, παίχτηκε για πέντε μέρες στο φεστιβάλ του Εδιμβούργου, έγινε sold out για δύο σεζόν στην Αθήνα, ενώ περιόδευσε σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία.

 

* Η Κατερίνα Βρανά αναδείχθηκε 3η στον παγκόσμιο διαγωνισμό κωμωδίας του Laugh Factory «Το Πιο Αστείο Άτομο Στον Κόσμο». Η πρώτη πιο αστεία γυναίκα στον κόσμο! Η μοναδική Ελληνίδα! Επίσης, φέτος έκλεισε 10 χρόνια στην κωμωδία. Βασικά, δώδεκα, αλλά τα δύο δεν μετράνε (το ένα σχεδόν πέθανε και το άλλο ήμασταν κλεισμένοι στα σπίτια μας λόγω πανδημίας).

 

Κατερίνα Βρανά About Sex
Πού: Θέατρο Παπάγου
Πότε: Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου, στις 21:00
Διάρκεια: 90 λεπτά
Εισιτήρια: Προπώληση 12.00 ευρώ, Ταμείο 15.00
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr,  

Ταμείο θεάτρου, Γραφείο Φεστιβάλ (Αναστάσεως 90, Τηλ 213 2027186-187 Δευτέρα – Παρασκευή ώρες 09:00 - 14:00), Κατάστημα Δαναός (Μεσογείων 230, Χολαγός Τηλ. 210 6528301 ημέρες και ώρες καταστημάτων).

Φωτογραφίες/αφίσα: Θοδωρής Βρανάς / Σάντρα Σωτηρίου

Παραγωγή: Κατερίνα Βρανά & Dominus productions

Προβολή και Επικοινωνία: Βάσω Σωτηρίου

Υπεύθυνος παραγωγής: Βλάσης Θεοδωρίδης