Η Aveda, η υψηλής απόδοσης φυτική μάρκα περιποίησης μαλλιών με αποστολή την βιωσιμότητα, ανακοινώνει την άφιξη του ελληνικού ηλεκτρονικού της καταστήματος. Στο www.aveda.gr, το οποίο βρίσκεται ήδη στον αέρα, οι λάτρεις του δημοφιλούς Cruelty Free & 100% Vegan brand μπορούν πλέον να ψωνίζουν online τα αγαπημένα τους hair-care, skincare, body-care και aromacare και να επωφεληθούν από υπέροχες προσφορές και προνόμια.

 

Πιο συγκεκριμένα, το άκρως user-friendly, ελληνικό e-shop προσφέρει πανεύκολη πλοήγηση και πρόσβαση στην πλήρη συλλογή προϊόντων της Aveda, η οποία από τον Ιανουάριο 2021 δεν περιέχει κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης, καθιστώντας το brand 100% vegan. Βασισμένο στο ομώνυμο global site και ακολουθώντας τις υψηλές προδιαγραφές του εξωτερικού, το aveda.gr μυεί τον επισκέπτη στον χαλαρωτικό  κόσμο των λουλουδιών και των βοτάνων, ο οποίος συνδυάζει καινοτόμες βοτανικές τεχνολογίες υψηλής απόδοσης και τις αρχές της σύγχρονης επιστήμης, τις οποίες εξυψώνει σύμφωνα με τις παραδόσεις της Αγιουρβέδα. Πλέον ο καταναλωτής μπορεί να περιηγηθεί μέσα στο ηλεκτρονικό κατάστημα και να ανακαλύψει λεπτομερώς όλα τα προϊόντα της Aveda, να εξερευνήσει τα συστατικά τους και να ενημερωθεί με tips για βέλτιστα αποτελέσματα, ενώ σύντομα θα υπάρχει διαθέσιμο το ειδικό blog ‘Living Aveda’ που θα περιέχει πλούσιο υλικό με τη φιλοσοφία και την 40 ετών ιστορία της μάρκας, χρήσιμες συμβουλές και how-to videos.

 

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η εμπειρία shopping γίνεται ακόμα πιο δελεαστική, καθώς κατά τις πρώτες ημέρες λειτουργίας και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με αγορές προϊόντων λίτρων που είναι και πιο sustainable, οι επισκέπτες θα λαμβάνουν ως δώρο τις iconic ξύλινες Paddle Brushes της Aveda σε mini και large sizes, που τονώνουν το τριχωτό της κεφαλής, αξίας 20,50€ και 30€, αντίστοιχα. Επιπλέον, σε κάθε online αγορά θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής δειγμάτων και δωρεάν εξόδων αποστολής. Τέλος, τα υλικά συσκευασίας μέσα στα οποία θα τοποθετούνται τα Aveda προϊόντα για την αποστολή τους είναι αποκλειστικά από ανακυκλώσιμα υλικά, σύμφωνα φυσικά, με τη φιλοσοφία της μάρκας.