Τα Starbucks θα αποτελούν πάντα εκείνο το σημείο συνάντησης, με τον εαυτό μας ή με όσους αγαπάμε, για να ζήσουμε όσα έχουμε ονειρευτεί. Επιλέξτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με το πιο ζεστό χαμόγελο των ανθρώπων μας, που είναι πάντα εκεί να σας φτιάξουν την μέρα ή απλά επισκεφθείτε (και με ένα κλικ) το κοντινότερο σας κατάστημα Starbucks για να απολαύσετε κλασικές και νέες γεύσεις μετά από μια απαιτητική ημέρα. 

Δώστε στον καφέ σας μια γλυκιά δόση Σοκολάτας ή μια Νότα Βανίλιας  

  • Τα Starbucks υποδέχονται την πιο «ζωηρή» εποχή του χρόνου με το νέο και απολαυστικό Chocolate Chip Cookie Latte. Βελούδινο γάλα στον ατμό και έντονος espresso συνδυάζονται αρμονικά μαζί με την υπέροχη γεύση από σοκολατένια μπισκότα με topping από θρυμματισμένο σοκολατένιο μπισκότο. Ότι καλύτερο στην πόλη, για μια μέρα γεμάτη από πλούσια σοκολατένια γεύση!
  • Αν πάλι είστε λάτρεις των απαλών γεύσεων, επιλέξτε το κλασικό μας latte με τον ξεχωριστό Blonde Roast και προσθέστε υπέροχο σιρόπι βανίλιας.  

Όποια και αν είναι η επιλογή σας, είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε εκείνο το «μοναδικά δικό σας» ρόφημα που θα σας κάνει να απολαμβάνετε κάθε ώρα της ημέρας, σε κάθε σας γουλιά.

 

50 Χρόνια Starbucks

Τα Starbucks γιορτάζουν 50 χρόνια και φέτος θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα (και μέσω εφαρμογών delivery), την συλλεκτική συλλογή από κούπες και θερμός με την εμβληματική σειρήνα και το επετειακό λογότυπο.

Με σχέδια εμπνευσμένα από την κληρονομιά μας, η Starbucks παρουσιάζει την σειρήνα φιλόξενη, ήρεμη και αισιόδοξη να κοιτάει το μέλλον. Κοιτάζει προς τα επόμενα 50 χρόνια και υπόσχεται ένα βιώσιμο μέλλον για τον καφέ, τους παραγωγούς του καφέ και τον πλανήτη μας γενικότερα. Ανακαλύψτε όλα τα νέα προϊόντα, σε υπέροχα χρώματα και σχέδια, με ιδιαίτερες χαρακτηριστικές λεπτομέρειες όπως τους κόκκους καφέ και τα φύλλα, που παρουσιάζουν και αντιπροσωπεύουν την συγκομιδή του καφέ αλλά και την σύνδεση της Starbucks με τους ανθρώπους της όλα αυτά τα χρόνια. H 50η επέτειος της Starbucks, αποτελεί ιδανική ευκαιρία για να μοιραστούμε μαζί σας με έναν εορταστικό τόνο το κοινό μας πάθος για τον καφέ, την ανάγκη μας για συνεχή εξέλιξη άλλα και την δέσμευσή μας προς τους ανθρώπους και τις κοινότητες που δραστηριοποιούμαστε.

 

Επετειακός Anniversary Blend

Δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1996 για τον εορτασμό της 25ης επετείου των Starbucks και από τότε o Anniversary Blend επιστρέφει κάθε χρόνο. Ένα χαρμάνι που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο, τόσο από τους ανθρώπους μας όσο και από τους πελάτες μας. Έντονος και με γεμάτο σώμα, αυτός ο καφές τιμά το παρελθόν και γιορτάζει το μέλλον. Κάθε χρόνο, η σειρήνα πρωταγωνιστεί στη συσκευασία καθώς με αυτό τον τρόπο γιορτάζουμε από κοινού  την αγάπη μας και το πάθος μας για εξαιρετικής ποιότητας  καφέ. Το φετινό σχέδιο της σειρήνας πάνω στη συσκευασία, είναι χειροποίητο και παρουσιάζει την σειρήνα περήφανη να υποστηρίζει ό,τι αντιπροσωπεύουμε έως τώρα: Την αγάπη για τους ανθρώπους και να προμηθευόμαστε πάντα καφέ με υπευθυνότητα και ήθος.  Επιπλέον, το καφεόδεντρο στα χέρια της σειρήνας αντανακλά πως ο καφές αποτελεί την καρδιά, την έμπνευση,  και την κινητήρια δύναμή μας σε ότι κάνουμε, καινοτομώντας διαρκώς, από τα ροφήματα και τα σνακ που δημιουργούμε, στο φιλικό περιβάλλον των καταστημάτων μας καθώς και στους νέους τρόπους που φέρνουμε κοντά σας την Εμπειρία Starbucks όπου και αν είστε.

 

Οι επιλογές στα Starbucks δεν σταματούν ποτέ!

Στα Starbucks, έχετε τη δύναμη της επιλογής στα χέρια σας για να απολαμβάνετε καθημερινά  υπέροχα ροφήματα, όπως ακριβώς τα θέλετε, ξεκινώντας από την ένταση και την ποικιλία του καφέ, την γεύση από διαφορετικά σιρόπια αλλά και τις επιλογές γάλακτος όπως πλήρες, άπαχο, χωρίς λακτόζη και τις vegan φυτικές ενναλακτικές όπως γάλα σόγιας, καρύδας, αμυγδάλου και βρώμης.

Συνδυάστε το αγαπημένο σας καθημερινό ρόφημα με μοναδικές γευστικές επιλογές, μέσα από μια μεγάλη γκάμα αλμυρών και γλυκών σνακ. Μη χάσετε την ευκαιρία, αυτή την περίοδο, να δοκιμάστε το νέο Vegan Κρουασάν με Λεμόνι και Τζίντζερ ή την γευστική Τάρτα Λεμόνι Della Nonna.

Οι ειδικοί του καφέ των Starbucks, είναι πάντα κοντά σας, για να σας προσφέρουν καθημερινά αγαπημένες επιλογές και νέες προτάσεις που θα ολοκληρώσουν γευστικά την μέρα σας.

 

Απολαύστε την εμπειρία Starbucks με ένα κλικ

Πλέον, o πρωινός σας καφέ, το αγαπημένο σας σνακ ή το απογευματινό σας ρόφημα από τα Starbucks μπορεί να φτάσει στο σπίτι ή το γραφείο σας εύκολα και γρήγορα μέσω της Wolt ή του E-food.

Χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας εφαρμογή ή επισκεφτείτε την αντίστοιχη ιστοσελίδα και ενημερωθείτε για τις περιοχές που εξυπηρετούμε.

Ζήστε την εμπειρία Starbucks όπου και αν βρίσκεστε, απλά μ’ ένα κλικ στην πόρτα σας!

 

Αγαπάμε τον Καφέ,

Τιμάμε το Παρελθόν,

& Δεσμευόμαστε να Κάνουμε τη Διαφορά

για ένα Βιώσιμο Μέλλον