Τα ανοιξιάτικα παπούτσια φημίζονται για τη χρωματική ποικιλία και την άνεση που τα διακρίνουν. Με ποιον τρόπο τα συνδύασαν οι influencers τις εβδομάδες που πέρασαν και τι outfits επέλεξαν για τις καθημερινές τους βόλτες;

Σου παραθέτουμε 6 διαφορετικούς συνδυασμούς, για να εμπνευστείς για τις ανοιξιάτικες βόλτες σου (ακόμα και γι' αυτές που είναι εντός των 2 χλμ).

Το άσπρο αθλητικό που μέχρι τώρα το φορούσες μόνο για να γυμναστείς, δεν ταιριάζει μόνο με αθλητικά ρούχα αλλά συνδυάζεται πολύ όμορφα και με επιπρόσθετες επιλογές. Η influencer Emitaz, τα συνδύασε με μπέζ καστόρινο παντελόνι και γαλάζιο πουλοβεράκι, διαμορφώνοντας μία πολύ κομψή και ανοιξιάτικη επιλογή.

 

Μία άλλη λύση που προτείνει η ίδια influencer μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό είναι τα κλασσικά Vans, τα κατεξοχήν ανοιξιάτικα παπούτσια (σε μαυρόασπρη εκδοχή), που συνδυάζονται πολύ εύκολα με κάθε στυλ ντυσίματος.

 

Τα παπούτσια oxford-style, τα οποία φοριούνται και τους χειμωνιάτικους μήνες, ταιριάζουν πολύ με midi- dresses. H influencer Caroline Daur έχει επιλέξει τη μαυρόασπρη αντίθεση για το ντύσιμο της. Εύκολο να το υιοθετήσεις κι εσύ τώρα την άνοιξη! 

 

Αντίθετα, η άλλη influencer Pepa Mack, έχει συνδυάσει τα loafers της με μαύρο τζιν jacket και παντελόνι. Τα παπούτσια είναι μαύρα, αφήνουν γυμνή τη φτέρνα κι έχουν αυτή την καταπληκτική λεπτομέρεια της αλυσίδας που τα μετατρέπει σε rock item! 

 

Την άνοιξη, δεν πρέπει να φοβηθούμε να φορέσουμε χρωματιστά snickers. Την επιλογή αυτή υποστηρίζει και η φοβερή Ιταλίδα Chiara Ferragni, η οποία μάλιστα επιμελείται η ίδια τις χρωματικές επιλογές σειράς παπουτσιών που έχει λανσάρει με την υπογραφή της.

 

Φυσικά, το κλασσικό πάνινο all-star σε συνδυασμό με skinny τζιν παντελόνι δεν φεύγει ποτέ από την μόδα. Με ένα oversized jacket είναι τέλειο. 

 

Το καθημερινό σου τζιν μπορείς ωστόσο να το συνδυάσεις ακόμα και με ένα απλό αθλητικό sneaker, όπως η νεαρή επιχειρηματίας Sandra Rodrigues Pinto.