Την Άνοιξη φοράμε περισσότερο από κάθε εποχή του χρόνου, τα τζιν μας. Είτε πρόκειται για ελαφριά πανωφόρια, είτε για παντελόνια ή για άλλα τζιν κομμάτια, όλες πρέπει να έχουμε τουλάχιστον ένα τζιν στη γκαρνταρόμπα μας, αφού συνδυάζεται με όλα πολύ εύκολα και κάνει την ζωή μας πιο απλή.

Ποια jean- κομμάτια να επιλέξω;

 

JEAN JACKET

Έφτασε η εποχή που δεν μπορούμε πλέον να κυκλοφορούμε με παλτό ή βαρύ μπουφάν. Τα jean jackets κυκλοφορούν στην αγορά σε ποικιλία χρωμάτων και μήκους και μας διευκολύνουν αφού συνδυάζονται με παντελόνια, φούστες, φουστάνια και υποστηρίζουν κάθε look, πιο επίσημο..αλλά και πιο casual. Μπορείς να διαλέξεις ένα jean σε κοντό μήκος ή ένα oversize jacketμε σχέδια ή και χωρίς.

 

Ένα μαύρο τζιν μπουφάν ταιριάζει, επίσης, με όλες τις χρωματικές επιλογές! Σκέψου το σοβαρά!

 

JEAN ΦΟΥΣΤΑ

Οι jean φούστες σε γυρίζουν στα μαθητικά τα χρόνια και παραμένουν μεγάλη τάση. Πρόκεται για μία κλασσική και όμορφη επιλογή που συνδυάζεται με snickers. Έτσι, θα είσαι άνετη και κομψή αυτές τις ανοιξιάτικες μέρες. Ψάξε για μια ανάλογη με κουμπιά μπροστά - είναι η τελευταία τάση της μόδας.

 

JEANS TROUSERS

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το τζιν παντελόνι που σου ταιριάζει. Baggy jeans, καμπάνα ή skinny jeans;  

 

Ή μήπως το κλασσικό μαύρο τζιν που κολακεύει κάθε σωματότυπο και ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις; Αυτό κι αν είναι ένα κομμάτι που αξίζει η επένδυσή του για όλες τις εποχές.