Μία καθημερινότητα γεμάτη gusto είναι αυτό που αποζητούμε όλοι να δημιουργήσουμε και να απολαύσουμε παρέα με τους αγαπημένους μας! Τo Primo Gusto, γίνεται ο βασικός δημιουργός και οδηγός γευστικής χαράς σε κάθε μας «ταξίδι», σε κάθε μας γεύμα, δίνοντας ρυθμό, ορίζοντας την ένταση σε κάθε μπουκιά ζυμαρικών που επιλέγουμε να ετοιμάσουμε!

Το Primo Gusto τολμά να πειραματιστεί χαρίζοντας στο τραπέζι αμέτρητες επιλογές και νότες δυνατής επίγευσης, με κάθε ποικιλία εκλεκτών ζυμαρικών και εντυπωσιακών σχημάτων που διαθέτει! Είτε αυτά είναι τα εμπνευσμένα από την Τοσκάνη Cavatappi, είτε οι πλεξούδες ζυμαρικών Trecce, τα μεγάλα κοχύλια από την περιοχή της Καμπανίας Conchiglie Grandi, τα περίφημα Spaghettoni. Μοναδικά σχήματα που συνδυάζονται αρμονικά με τις απολαυστικές έτοιμες σάλτσες Primo Gusto  σε ξεχωριστές γεύσεις, όπως Mascarpone & Rucola, Verdure Grigliate, Pesto Meditarraneo κ.α. που μας φέρνουν αρώματα και γεύσεις Ιταλίας.

Το Primo Gusto υπογράφει τα γεύματά μας, πασπαλίζοντας με το ιταλικό του ταμπεραμέντο την κάθε μας μέρα!

Το νέο τηλεοπτικό spot του Primo Gusto περιγράφει σε ένα λεπτό τη φιλοσοφία αυτή, παρουσιάζοντας έναν μαέστρο της μουσικής, τον Κωστή Μαραβέγια, να απολαμβάνει στην κουζίνα του σπιτιού του την ετοιμασία μοναδικών συνταγών, με τη βοήθεια των φίλων του. Ο Κωστής, εκλεκτικός, λάτρης και πρεσβευτής του ιταλικού τρόπου ζωής, με την έντονη και πάντα κεφάτη προσωπικότητά του, ενσαρκώνει με τον καλύτερο τρόπο τα βασικά μηνύματα του Primo Gusto και μας μυεί σε ένα κόσμο χαράς, χαμόγελων και όμορφων στιγμών. Με απλά υλικά και τα αγαπημένα του Primo Gusto, ο Κωστής μας δείχνει πώς μπορεί να μετατρέψει ένα απλό τραπέζι με φίλους σε μία γιορτή με πολλή μουσική και χορό. Σε αυτό το τηλεοπτικό spot ακούγεται για πρώτη φορά και το τραγούδι που έγραψε ο Κωστής, εμπνευσμένο από την αγαπημένη του μάρκα ζυμαρικών... το Primo Gusto!

Γιατί η ζωή θέλει gusto και το θέλει… Primo!