Η ημέρα του Άγιου Βαλεντίνου απέχει μόνο λίγες μέρες κι εσύ δεν έχεις αποφασίσει ακόμα με ποιο δώρο θα κάνεις έκπλήξη στο ταίρι σου; Στενοχωριέσαι επειδή η ανακοίνωση του lockdown περιορίζει τις επιλογές σου; Ονειρευόσουν μια απόδραση στο Παρίσι, όπως το ζευγάρι της φωτογραφίας; Μην ανησυχείς! Σου παραθέτουμε τις καλύτερες ιδέες για τη φετινή Valentine’s Day - οι οποίες θα εκτιμηθούν ακόμα κι αν παραδωθούν μερικές ώρες αργότερα. Και τα δώρα είναι έτσι επιλεγμένα ώστε να ενθουσιάσουν ένα αγόρι αλλά και ένα κορίτσι.

ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πρόκειται για την πιο οικονομική και γλυκιά επιλογή δώρου. Διάλεξε ένα αισθητικά προσεγμένο άλπουμ και τοποθέτησε μέσα τις πιο όμορφες στιγμές σας, με σκοπό να δώσεις στο ταίρι σου μια νότα αισιοδοξίας, για τις δύσκολες μέρες που περνάμε, υπενθυμίζοντάς του πως θα έρθουν και άλλες τέτοιες όμορφες στιγμές.

 

ΑΡΩΜΑ

Όσο mainstream κι αν ακούγεται, ποια κοπέλα ή αγόρι δεν θα επιθυμούσε ένα νέο άρωμα για να εντάξει στην συλλογή του; Σου λέμε με βεβαιότητα πως το άρωμα αποτελεί μια σίγουρη επιλογή, που θα εκτιμηθεί και θα χρησιμοποιηθεί αρκετά! Βιάσου με την παραγγελία για να έχεις πιο γρήγορη παράδοση. 

 

HOODIES

Άνετη ενδυματολογική επιλογή και για τα δύο φύλα. Όλοι θα εκτιμήσουν πολύ ένα άνετο φούτερ για τις κρύες μέρες του χειμώνα που έρχονται. Για να θυμάσαι την ημέρα, μπορείς να επενδύσεις σε δύο όμοια φούτερ της ίδια εταιρείας, που θα φορέσετε ο καθένας σε άλλο χρώμα.

 

SHIRT/ JACKET

Είσαι αγόρι και θέλεις ένα σούπερ δώρο για την καλή σου; Προλαβαίνεις να εντοπίσεις ένα παρόμοιο με αυτό της εικόνας! Αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας τις ημέρες της καραντίνας. Σίγουρα, η κοπέλα σου θα το αγαπήσει όσο τίποτα!

 

JEWELRY

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα κολιέ, ένα δαχτυλίδι, ένα βραχιόλι σε σχήμα και χρώμα αρεστό αποτελεί το ιδανικό δώρο για την περίσταση! Σκέψου και αντίστροφα. Ακόμα και ένα αγόρι μπορεί να εκτιμήσει ένα ανδρικό κόσμημα - ειδικά αν είναι ροκ τυπος. 

 

 ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ - Ε, ναι! 

Η πιο απλή αλλά και κλασική επιλογή δώρου δεν είναι άλλη από σοκολάτες και λουλούδια. Τοποθέτησέ τα σε ένα καλάθι ή σε ένα όμορφο κουτί και συμπλήρωσε το δώρο με μία νόστιμη κάρτα που αθ φτιάξεις εσύ ή κοινή φωτογραφία σας. Ακόμα και μέσα στην περίοδο του αυστηρού locκdown, η συγκεκριμένη ιδέα μπορεί να υλοποιηθεί με την αποστολή ενός απλού κωδικού 2.