Η Leni Κlum, η κόρη του γνωστού supermodel Heidi Κlum, είναι μόλις 16 χρονών και γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη.

 Η ίδια είναι εξίσου εντυπωσιακή με τη Γερμανίδα μητέρα της και όλα δείχνουν πως θα κάνει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της μόδας

Ο πατέρας του νεαρού μοντέλου είναι ο Flavio Briatore, γνωστός επιχειρηματίας. Εκέινη, ωστόσο, προτίμησε να κρατήσει το επίθετο της μητέρας της.

Το 2004 όταν γεννήθηκε η Leni, η μητέρα της είχε ήδη κάνει σχέση με τον μουσικό Σιλ κι είχε δηλώσει ότι ο Briatore δεν θα εμπλεκόταν στη ζωή της κόρης της. 

Η Leni κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας. Της έχουν γίνει προτάσεις από τα 12 της χρόνια, αλλή η μητέρα της θεωρούσε πως ήταν αρκετά μικρή για να δείξει το πρόσωπο της δημόσια στην κοινωνία και στα περιοδικά.

 

O προσωπικός της λογαριασμός στο instagram ακολουθείται από 500 χιλιάδες ακόλουθους. Έχει δημιουργήσει πολύ πρόσφατα το λογαριασμό της, αφού η μητέρα της επέτρεψε την δημιουργία του, μετά την επέτειο των δέκατων έκτων γενεθλίων της.

Μαμά και κόρη φωτογραφήθηκαν, πρόσφατα, για το εξώφυλλο της γερμανικής Vogue, φορώντας κουστούμια έντονων χρωμάτων.

Η Heidi Klum, ανήρτησε στο λογαριασμό της στο instagram,το εξώφυλλο της Vogue, γράφοντας: ‘’Aγάπη μου, είμαι πολύ περήφανη για εσένα και όχι επειδή διάλεξες αυτόν τον δρόμο. Όποιον δρόμο και αν ακολουθούσες θα ήταν δικός σουΔεν είσαι η mini εκδοχή του εαυτού μου και χαίρομαι γιατί μπορείς να αποδείξεις ποια είσαι πραγματικά.’’