Μπορεί η πανδημία να πάγωσε τα όνειρα σου για ένα πραγματικό ταξίδι αλλά σίγουρα δεν σε σταματάει από το να πραγματοποιήσεις ένα διαδικτυακό ταξίδι.

 Και αυτό, το οφείλεις στον Εrkam Seker, έναν φοιτητή από την Κωνσταντινούπολη, που διεξάγει το μεταπτυχιακό του στο Μόναχο και είναι λάτρης των ταξιδιών και της μουσικής.

Ο νεαρός νιώθοντας αρκετή νοσταλγία για τις εποχές που ήταν ελεύθερος και μπορούσε να ταξιδέψει, αποφάσισε να δημιουργήσει μια διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία εστιάζει στη μουσική και τα ταξίδια. Το Drive and Listen αποτελεί έναν ιστιότοπο, ο οποίος συνδυάζει εικόνα και ήχο και για αυτόν το λόγο έχει γίνει διεθνώς, ιδιαίτερα γοητευτικός, αυτές τις δύσκολες ημέρες της καραντίνας.

Μέσα από αυτόν, μπορείς να επιλέξεις όποια πόλη επιθυμείς, από τις 38 που περιλαμβάνει, για να ταξιδέψεις virtually, μέσα σε ένα εικονικό αμάξι. Μπορείς να διαλέξεις μέχρι και την ταχύτητα που το αμάξι σου θα τρέχει.

Παράλληλα, σου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσεις το ηχοτοπίο της πόλης. Μπορείς είτε να ακούς τους ήχους της πόλης, είτε έναν τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ρώμη; Σεούλ;

Άμστερνταμ;

 

Nέα Υόρκη;

Πάρε ιδέες για τα μελλοντικά σου ταξίδια, που κάποια μέρα ,θα είσαι σε θέση να προγραμματίσεις και πάλι.

Άλλωστε μετά την βροχή πάντα βγαίνει ένα ουράνιο τόξο...