Τι κι αν δεν έχει μπει ο Δεκέμβριος ακόμη; Τι κι αν τέτοια εποχή πέρυσι, τα Χριστούγεννα φάνταζαν μια μακρινή γιορτή; Φέτος, πρέπει να μπεις σε festive-mood νωρίτερα, για να αντιμετωπίσεις την κατάσταση με όση περισσότερη αισιοδοξία και κέφι, είναι δυνατό. Άλλωστε, πάντα ευχόμασταν τα Χριστούγεννα να κρατούσαν λίγο περισσότερο…

 

Πώς θα το επιτύχεις αυτό;

1. Στόλισε το σπίτι σου

Τόσες ώρες κάθεσαι σπίτι. Διακόσμησέ το γιορτινά και μπες κι εσύ σε γιορτινή διάθεση! Δέντρο, φωτάκια, στολίδια.. ότ,ι θα κάνει εσένα και τους γύρω σου χαρούμενους. Κι αν έχεις έναν μικρό στην οικογένεια, χάρισέ του αυτή την στιγμή ανεμελιάς! 

 

2. Δοκίμασε την γεύση των Χριστουγέννων

Εντάξει, άμα δεν θες να φτιάξεις από τώρα μελομακάρονα, για τους ευνόητους λόγους, δοκίμασε να φτιάξεις ένα γιορτινό γλυκό ή ένα ρόφημα, όπως μια ζεστή σοκολάτα, με ζαχαρωτά.

 

3. Βάλε να δεις μια χριστουγεννιάτικη ταινία 

Οι συνδρομητικές πλατφόρμες αυτή την εποχή, είναι γεμάτες από Χριστουγεννιάτικες ταινίες. Θα σου προτείναμε τα  "Princess Switch" & ‘"The Princess Switch: Switched Again", με πρωταγωνίστρια την Vanessa Hudgens. Χριστουγεννιάτικες και ανάλαφρες…όπως χρειάζεται.

 

4. Βάψε τα νύχια σου με ένα γιορτινό χρώμα

Κόκκινο, μπορντό, με γκλίτερ, με σχεδιάκια - ότ,ι θα σου φτιάξει την διάθεση…

 

 

5. Ντύσου γιορτινά! 

Όχι, μην φορέσεις τα καλά σου. Δεν θα πας σε κάποιο τραπέζι. Βάλε όμως ένα γιορτινό πουλόβερ, σε κάποιο έντονο χρώμα ή σε κάποιο χριστουγεννιάτικο σχέδιο. Ακόμα, αν θέλεις να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, προμηθεύσου χριστουγεννιάτικες πιτζάμες ή παντοφλάκια.