Αν αναρωτιέσαι ποια παπούτσια πρέπει να διαλέξεις αυτή την εποχή και πώς να τα συνδυάσεις, οι δημοφιλείς fashion-influencers έχουν την λύση. Μελετήσαμε τις προτάσεις τους και συγκεντρώσαμε όλα τα all-time classic φθινοπωρινά παπούτσια, που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου ούτε αυτό το φθινόπωρο. Διαχρονικές επιλογές, άνετες και κομψές μαζί σε βγάζουν ασπροπρόσωπη όλες τις ώρες της ημέρας.

 

Οι μαύρες αρβύλες

Τα αρβυλάκια, με τακούνι η  χωρίς, είναι σίγουρο πως δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Δίνουν μια πιο ροκ πινελιά στο style μας αλλά μπορούν να συνδυαστούν και με ρομαντικά, πιο ανάλαφρα outfits, αφού ταιριάζουν με ό,τι στυλ κι αν αποφασίσουμε να τα φορέσουμε. Για τα πιο casual looks, οι αρβύλες χωρίς τακούνι αποτελούν την τέλεια επιλογή. Οι θηλυκές αρβύλες με τακούνι, θα απογειώσουν με την σειρά τους ένα πιο επίσημο look, σαν αυτό της φωτογραφίας. Τα τελευταία χρόνια, είναι μεγάλη τάση, ο συνδυασμός μιας αρβύλας με φουστάνι ή φούστα.

 

Τα loafers τύπου oxford style

Εδώ και πολλά χρόνια το oxford παπούτσι αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις πιο σικ επιλογές παπουτσιών. Οι κοπέλες που θα δοκιμάσουν να κάνουν αυτήν την επιλογή δεν είναι πολλές, ωστόσο αυτές που θα το τολμήσουν, είναι σίγουρο πως θα ξεχωρίσουν. Η Emitaz έχει συνδυάσει τα μαύρα της παπούτσια, με μαύρο δερμάτινο κολάν και ανοιχτό μπεζ, φαρδύ πουλόβερ. So cozy and comfy! Ένα κολλεγιακό στυλ που τονίζει τη νεανική σιλουέτα και σε δείχνει πάντα φρέσκια και ανεπιτήδευτη. 

 

Οι γαλότσες

 

Όσο κι αν θέλουμε να φοράμε τα λευκά μας snickers, μερικές φορές ο καιρός απλά δεν μας το επιτρέπει. Το φθινόπωρο φημίζεται για τον βροχερό του καιρό, γι' αυτό είναι πολύ χρηστικό να έχουμε ένα ζευγάρι γαλότσες. Μπορεί να θεωρηθεί από αρκετές κοπέλες, ένα παπούτσι που το 2020 δεν αποτελεί την τελευταία λέξη της μόδας, αλλά οι fashion influencers έρχονται να καταρρίψουν αυτή την άποψη, συνδυάζοντάς το έτσι, ώστε να αποτελέσουν το must φθινοπωρινό αξεσουάρ. Η Xenia Donts έχει επιλέξει να φορέσει τις κλασσικές μαύρες γαλότσες της με έναν πιο μίνιμαλ σύνολο και σίγουρα κινήθηκε σε ασφαλή μονοπάτια. Δες και την λεπτομέρεια που παρουσιάζει το κόψιμο της μπλούζας της. Μια μικρή θηλυκή λεπτομέρεια κάνει όλη την διαφορά... 

 

Τα snickers

Τα παπούτσια αυτά είναι ιδανικά όχι μόνο για το φθινόπωρο αλλά για όλες τις εποχές. Φοριούνται κάθε ώρα της ημέρας και σε κάθε περίσταση. Από την σαββατιάτικη βόλτα μέχρι και την Δευτέρα στο γραφείο, τα μοντέλα αυτά μας βολεύουν. Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να λείπουν από καμιά γκαρνταρόμπα, αφού αποτελούν  την πιο άνετη επιλογή παπουτσιού.