Το φθινόπωρο είναι ακριβώς η εποχή για να επαναφέρουμε την υγεία και τη λάμψη στα μαλλιά μας και να δοκιμάσουμε ένα νέο look. Πώς ξέρουμε, όμως, τι αποτελεί «hair trend» για το 2020;

Έξι διάσημα κορίτσια της μόδας έχουν δώσει ήδη το στίγμα τους μέσα από τους λογαριασμούς τους για hair + color styles που μπορούν να να γίνουν η δική σου πηγή έμπνευσης! Αρκεί να θυμάσαι ότι εσύ είσαι η καλύτερη ambassador της προσωπικότητάς σου! 

Kaia Gerber

 Το τελευταίο διάστημα, το μοντέλο έχει επιλέξει ένα σοφιστικέ καρέ κούρεμα για να τονίζει, πολύ σωστά, τις γωνίες του προσώπου της ενώ  έχει τολμήσει να κάνει αρκετές χρωματικές αλλαγές. Στην κεντρική φωτό την βλέπεις ήδη ξανθιά, σε αυτήν που ακολουθεί με pink-red άκρες και οι εκπλήξεις δεν σταματάνε ποτέ. 

 

Εμείς πάντως την προτιμάμε στους πιο φυσικούς της τόνους, επιλέγοντας το ανοιχτό καστανό-μελί χρώμα, που φαίνεται να ταιριάζει και στους τόνους της επιδερμίδας μιας Ελληνίδας. 

 

 

Kendall Jenner

Ένα από τα μεγαλύτερα hair color trends γι’ αυτόν τον χειμώνα είναι το «milk chocolate». Tο γλυκό καστανό χρώμα με μελί τόνους, που θυμίζει σοκολάτα γάλακτος, επιλέγει το δημοφιλες μοντέλο αλλά και εκατοντάδες εξειδικευμένοι hair stylists αυτή την περίοδο.  

 

 

Claire Rose

To balayage αποτελεί την ιδανική λύση για όσες θέλουν ένα φυσικό ξάνοιγμα στα μαλλιά τους. Από τους πιο καστανούς τόνους στους πιο ξανθούς, αποτελεί την τέλεια επιλογή για όσες δεν θέλουν να επιβαρύνουν τα μαλλιά τους σε μεγάλο βαθμό. To χρώμα αυτό δείχνει εξίσου ωραίο τόσο σε ένα μακρύ wavy look όσο και σε ένα κομψό μικρό κότσο για τα πρωινά στη σχολή και θυμίζει πάντα καλοκαίρι. 

 

 

 

Madelaine Petsch

Το ginger χρώμα είναι σίγουρα η μεγαλύτερη φθινοπωρινή τάση. Μια θηλυκή απόχρωση, η οποία είτε πλησιάζει το κόκκινο, είτε το καφέ είναι σίγουρο ότι θα φωτίσει το πρόσωπό σου - αν έχεις λευκή επιδερμίδα. Η συγκεκριμένη απόχρωση αναδεικνύεται καλύτερα σε ένα μακρύ wavy ή με μπούκλες look που θυμίζει αναγεννησιακούς πίνακες. 

 

 

Lucy Hale

 Τα μαύρα μαλλιά δεν φεύγουν ποτέ από το προσκήνιο και αποτελούν μια διαχρονική λύση αφού αναδεικνύουν τα έντονα χαρακτηριστικά μιας μελαχρινής φυσιογνωμίας. Η ηθοποιός έχει επιλέξει ένα καρέ κόψιμο, με χαλαρές μπούκλες, για να τονίσει ακόμα περισσότερο το χρώμα. Ο συνδυασμός αξίζει την προσοχή σου, αν αγαπάς το μαύρο χρώμα των μαλλιών και δεν θέλεις να το αλλοιώσεις.   

 

 

Sara Sampaio

To πιο cute και ανάλαφρο look, για όλες τις ώρες, είναι μια χαλαρή πλεξίδα σε σχήμα κοτσίδας. Όλη η γοητεία του οφείλεται στις βελούδινες λεπτές κορδέλες που βρίσκονται στις δύο άκρες της κλασσικής κοτσίδας και τονίζουν το χτένισμα.