Η σειρά μακιγιάζ της Shiseido ανανεώνεται με καινοτόμα προϊόντα για τα χείλη και νέες αποχρώσεις από την ήδη αγαπημένη σειρά ModernMatte Powder Lipstick. «Η κεντρική ιδέα είναι η ελευθερία και η εκφραστικότητα , χωρίς συμβάσεις και κανόνες» δηλώνει ο James Boehmer, Global Artistic Director για το SHISEIDO Makeup. «Δημιουργήσαμε ελαφριές συνθέσεις που ξεχωρίζουν και τονίζουν την κάθε προσωπικότητα, χωρίς κανένα περιορισμό στην χρήση τους».

 

ΝέοShimmerGelGloss

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά gloss που περιέχουν ως βάση βαριά έλαια και κεριά, η καινοτόμος αυτή σύνθεση περιέχει ένα μοναδικό σύμπλεγμα από gel με διαλυτά έλαια και silica, το Dual Gel Complex, που δημιουργεί τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και έντονης λάμψης στα χείλη. Οι μοναδικές αποχρώσεις και το έντονο τελείωμα λάμψης, προέρχονται ως έμπνευση από την παραδοσιακή τέχνη της ξυλογραφίας, Ykiyo-e, που αποτέλεσε την πρώτη έκφραση της Ιαπωνικής pop κουλτούρας από τους σύγχρονους Ιάπωνες καλλιτέχνες όπως η Yayoi Kusama, ο Takashi Murakami, ο Ikko Tanaka, και τον φωτογράφο Daido Moriyama.

J-Beauty Tip

Φορέστε αυτό το διάφανο gloss μόνο του ή πάνω από οποιοδήποτε προϊόν της SHISEIDO για τα χείλη, για να τονίσετε το χρώμα και την λάμψη του. «Οι ειδικές πέρλες χαρίζουν ένα duo-chrome effect που μπορούν να αλλάξουν οποιοδήποτε κραγιόν στα χείλη σας ή απλά να τονίσουν το φυσικό σας χρώμα» δηλώνει ο Boehmer. Για να ζεστάνετε το χρώμα, χρησιμοποιήστε το Kogane Gold. Απλώστε το Hakka Mint, αν επιθυμείτε πιο ψυχρούς τόνους ή για να τονίσετε ακόμα πιο πολύ το λευκό των δοντιών σας.

 

New LipLinerInkDuo Prime +Line

2 σε 1 προϊόν που προετοιμάζει, σχηματίζει και τονίζει τα χείλη χαρίζοντας χρώμα με μεγάλη διάρκεια και ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Η μία άκρη του προϊόντος έχει μια καθαρή επιφάνεια με ένα απαλό primer που προστατεύει και περιποιείται τα χείλη, αφήνοντας ένα βελούδινο, σχεδόν ματ τελείωμα. Η άλλη άκρη του μολυβιού, περιέχει μια εξαιρετικά λεπτή μύτη που δε χρειάζεται καν ξύσιμο. Η ελαφριά του σύνθεση απλώνεται εύκολα στα χείλη και διατηρείται σταθερή για 8 ώρες, χαρίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια σε οποιοδήποτε προϊόν χειλιών ακολουθήσει.

J-Beauty Tip

 «Όπως ακριβώς χρησιμοποιείτε μια χρωματική βάση πριν χρωματίσετε ένα καμβά ή έναν τοίχο, έτσι και το διπλό μολύβι βελτιώνει την επιφάνεια των χειλιών και χαρίζει πιο έντονο αποτέλεσμα», τονίζει ο Boehmer. Ταιριάξτε το μολύβι με το φυσικό χρώμα των χειλιών σας ή το χρώμα του κραγιόν, για να βελτιώσετε τις άκρες ή να τελειοποιήσετε το σχήμα. Επιλέξτε μια ανοιχτή απόχρωση για να φωτίσετε τα χείλη σας ή πιο σκούρα για να δώσετε ένταση και πολυδιάστατο αποτέλεσμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μολύβι και με τις 2 χρήσεις ως βάση κάτω από οποιοδήποτε προϊόν χειλιών της SHISEIDO ή απλά φορέστε το μόνο του, για μεγαλύτερη διάρκεια στην ένταση του χρώματος.

Modern Matte Powder Lipstick

Μικροσφαιρίδια σε βάση σιλικόνης που διορθώνουν τις ατέλειες στα χείλη και χαρίζουν θεαματικό χρώμα. «Είναι σαν να κάνετε airbrushing στα χείλη σας, αλλά με την ευκολία και την άνεση ενός stick», εξηγεί η Gail Boyé, Senior Vice President Global Product Development Shiseido Makeup. «Οι νέες αποχρώσεις αποτυπώνουν την ένταση και τον αισθησιασμό της νυχτερινής ζωής του Τόκιο» τονίζει ο Boehmer για τις καινούριες αποχρώσεις που προστίθενται στην συλλογή κραγιόν της σειράς ModernMatte. 

J-Beauty Tip

«Απλώστε κατευθείαν στα χείλη ή χρησιμοποιήστε για την εφαρμογή το πινέλο YANE HAKE Precision Eye Brush, για μεγαλύτερη ακρίβεια. Για να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στο σχήμα, φωτίστε με λίγο concealer γύρω από τα χείλη», εξηγεί ο Boehmer. Δώστε στα ματ χείλη μια άλλη διάσταση, απλώνοντας το Crystal  Gel Gloss ή το Aura Dew Face, Eyes, Lip για πιο λαμπερό τελείωμα με μια αίσθηση glitter.