Από την στιγμή που η μάσκα κρίθηκε υποχρεωτική για όλες μας, έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε με το στυλ της προσαρμόζοντας την στη δική μας προσωπικότητα. Δυναμικά κορίτσια που ξεχωρίζουν έχουν ήδη φορέσει τη μάσκα τους προτρέποντάς μας να ακολουθήσουμε κι εμείς το βασικό μέτρο περιορισμού της διασποράς του νέου κορωνοϊού SARS-CoV-2 στην κοινότητα.  

 

Forever fashionista όπως η Miley Cyrus

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός δεν χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ για να ενσωματώσει τη μάσκα στο εκκεντρικό στυλ της! Φρόντισε απλώς να είναι super sexy. Η μάσκα της …φωνάζει από δυνατά ότι αυτό το κορίτσι μπορεί να συμμορφώνεται στους κανόνες της δημόσιας υγείας αλλά γενικά δεν συμβιβάζεται με τον μέσο όρο.

 

Ultra Chic όπως η Olivia Palermo

Η Αμερικανίδα socialite, fashion influencer και επιχειρηματίας δεν δίστασε να φωτογραφηθεί στον λογαριασμό της στο instagram φορώντας όχι την κλασσική μη ιατρική μάσκα αλλά μεταξωτά μαντήλια από τη συλλογή της. Σαν μια νέα urban cowgirl, δένει συνήθως τριγωνικά ένα κομψό φουλάρι πίσω στο κεφάλι της φροντίζοντας να καλύπτει απόλυτα μύτη και στόμα…  Μήπως έτσι θα αξιοποιήσεις και τα μαντήλια που κάθονται στο συρτάρι;

 

Pop glam όπως η Ariana Grande

 Δες πάλι και την άλλη Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιό να επιλέγει μια εντελώς διαφορετική από τα συνηθισμένα μάσκα, απολύτως ταιριαστή με τον τρόπο ζωής της. Αντί να φωτογραφηθεί με μια απλή υφασμάτινη, η Ariana εμφανίστηκε στις αναρτήσεις της με αυτό το ενδιαφέρον ασημί κομμάτι που μπορεί και να δημιουργηθεί πολύ εύκολα από μια αντίστοιχη παλιά μπλούζα που πιθανόν έχετε βαρεθεί.

 

Simply safe όπως η Chiara Ferragni

Η υπέροχη Ιταλίδα fashion blogger, influencer, σχεδιάστρια και επιχειρηματίας ήθελε να περάσει το δικό της μήνυμα. Φορώντας το έντονο φούξια, ένα από τα αγαπημένα της χρώματα, σε total look, βρήκε τον πιο έξυπνο τρόπο να μας υπενθυμίσει την υποχρέωσή μας να φοράμε τη μάσκα μας συνδυάζοντάς της  με έντονα σύνολα που αναδεικνύουν τον πιο συνηθισμένο τύπο μη ιατρικής μάσκας που κυκλοφορεί αυτό τον καιρό στους δρόμους.

 

Teen comfort για την Kaia Gerber

Ένα απλό φανελάκι, ένα κασκέτο, η τσάντα χιαστί και η Αμερικανίδα μοντέλο και ηθοποιός, κόρη της παλαίμαχης Cindy Crawford δίνει τον ορισμό της cool πρωινής εμφάνισης με μάσκα επιλέγοντας μια ζέρσεϊ εκδοχή που φαίνεται να αγκαλιάζει υπέροχα τις γραμμές του προσώπου της εφαρμόζοντας άψογα στη μύτη της.