Στην έκθεση Watches & Wonders που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη, η IWC Schaffhausen παρουσίασε το θρυλικό Portugieser Chronograph που για πρώτη φορά διατίθεται με μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι. Χάρη στην νέα αυτή επιλογή, ο κομψός και σπορ χρονογράφος γίνεται πολυχρηστικός και κατάλληλος για ολοκαίνουργιες περιπέτειες. Το μπρασελέ από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι με κούμπωμα butterfly, διατίθεται επίσης ως αξεσουάρ για όλα τα νέα μοντέλα του Portugieser Chronograph. Με το Portugieser Chronograph, η IWC καθιέρωσε μια πιο σπορ εμφάνιση στην οικογένεια Portugieser, περισσότερο από 20 χρόνια πριν. 

«Το ανοξείδωτο ατσάλι είναι γερό και πρακτικό για καθημερινή χρήση, αλλά είναι και ανθεκτικό στην οξείδωση, ενώ δεν αλλοιώνεται από την υγρασία, τον ιδρώτα και τυχόν επαφή με θαλασσινό νερό. Με το νέο αυτό μπρασελέ, το Portugieser Chronograph γίνεται η ιδανική επιλογή ρολογιού για ακόμη περισσότερες δραστηριότητες και περιπέτειες, καθώς και ένας πολυχρηστικός "σύντροφος" για τον καρπό», σχολιάζει ο Christoph Grainger- Herr, CEO στην IWC Schaffhausen.

ΝΕΟ PORTUGIESER QUIZ ΜΕ ΤΟ FACEBOOK CHATBOT ΤΗΣ IWC

Παράλληλα, η IWC δίνει μια νέα διάσταση στη λειτουργικότητα του chatbot που διαθέτει στον λογαριασμό της στο Facebook. Ο ψηφιακός βοηθός που παρουσιάστηκε το Μάιο, σε συνεργασία με την ομάδα του Facebook Messenger και του Creative Shop, πλέον περιλαμβάνει και ένα κουίζ γύρω από τον κόσμο του IWC Portugieser. Οι χρήστες μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσουν μια προσωποποιημένη ψηφιακή εμπειρία: ένα conference call με έναν ωρολογοποιό της IWC.