O οίκος Molton Brown, οι ειδικοί στα αρώματα από το Λονδίνο, εμπλουτίζει τη συλλογή Flora Luminare με νέα προϊόντα για την περιποίηση σώματος και χεριών. Μετά την κυκλοφορία του Eau de Parfum, οι νότες από αυτά τα λευκά άνθη έγιναν αστραπιαία ένα από τα αγαπημένα αρώματα.

Ως μέρος της φιλοσοφίας του οίκου να συνεργάζεται με διαφορετικούς αρωματοποιούς, οι οποίοι ξεπερνάνε τα όρια της δημιουργικότητας τους, το Flora Luminare είναι μια μοντέρνα έκφραση της ζωντάνιας των φλοράλ αρωμάτων.

Το ίδιο το όνομα αποτελεί μετάφραση στα λατινικά των λέξεων «Flowersand Light» (Λουλούδια και Φως), αποτυπώνοντας, έτσι, την αγάπη της Senior Perfumer, Maïa Lernout να παντρεύει την κομψότητα του ηλιακού φωτός με τα άνθη. Αφηγείται μια ουτοπική ιστορία, όπως το ξύπνημα σε ένα κήπο που λούζεται από τις πρωινές ηλιαχτίδες και φαντάζει σαν παράδεισος.

Παθιασμένη με τα φυσικά συστατικά, η Maïa επέλεξε το absolute από πολυνησιακό tiare ως κυρίαρχη νότα. Το absolute είναι η πιο αγνή, συμπυκνωμένη μορφή αρώματος και διαθέτει περισσότερες αρωματικές λεπτομέρειες. Το absolute tiare ευδοκιμεί στην καρδιά του αρώματος καθώς το συμπληρώνουν στρώσεις από σαγηνευτικές νότες γιασεμιού και τριαντάφυλλου.

“ Το μεγάλο μου πάθος είναι να εκφράζω τη λαμπερή φύση των λευκών ανθισμένων λουλουδιών. Ήθελα να αποτίσω φόρο τιμής στο σπάνιο κρεμώδες λευκό του άνθους Tiare από την Ταϊτή, που λάμπει μαζί με το μανταρίνι και το αχλάδι.”

Maïa Lernout, Senior Perfumer

Ουτοπικό. Λαμπερό. Φωτεινό.

Ακτίνες από κιτρώδεις νότες κορυφής ισορροπούν στη βάση του με μια κρεμώδη συμφωνία από βανίλια, musk και ξύλο κέδρου. Η συλλογή Flora Luminare χαρίζει στο μπάνιο σας μια ευδαιμονική φωτεινότητα, που ξεκινάει με τον αφρό του Bath & Shower Gel που σας παρασύρει. Σφραγίστε την λουλουδένια του μυρωδιά με το Body Lotion.

Ολοκληρώστε την ζεστή αύρα σας με μερικές σταγόνες από το Eau de Parfum. Για μια πρόσθετη δόση φωτός κατά τη διάρκεια της ημέρας σας, η Hand Cream βρίσκεται σε συσκευασία τσέπης.Η συλλογή περιλαμβάνει Eau de Parfum 100ml, Eau de Toilette 100ml & 50ml, Bath & Shower Gel 300ml, Body Lotion 300ml και Hand Cream 40ml

 

MADE BY INDIVIDUALS, FOR INDIVIDUALS

 #MBxMe