Μαθήματα αρμονίας, διακριτικής πολυτέλειας και χειροποίητης δεξιοτεχνίας παραδίδει η νέα capsule συλλογή της DI GAÏA για το Καλοκαίρι 2020 με την αναγνωρίσιμη πλέον υπογραφή της βραβευμένης, διεθνούς Ελληνίδας shoe designer Ελβίρας Παναγιωτοπούλου.

Η νέα συλλογή χειροποίητων υποδημάτων, που παράγεται από απαράμιλλης ποιότητας υλικά, διακρίνεται για τη μίνιμαλ αισθητική και τη διαχρονικότητα σε συνδυασμό με ένα εκλεκτικά μοντέρνο, rock chic φινίρισμα.

Μια συλλογή από flat σανδάλια που αντικατοπτρίζει το αισθητικό σύμπαν της δημιουργού και τις πλούσιες πολιτισμικές αναφορές της.

Αποκωδικοποιώντας κλασικά σχήματα της αρχαιοελληνικής αγγειογραφίας, όπως τρίγωνα, κύματα και ρόμβους, και περιορίζοντας τη χρωματική παλέτα στις βασικές αλλά πανίσχυρες αποχρώσεις μαύρο, άσπρο και clay (το χρώμα του πηλού) η DI GAΪA κλείνει το μάτι στο παρελθόν και «πλάθει» μια συλλογή ορόσημο για το μέλλον του brand. Η art deco συναντά την αρχαιοελληνική τέχνη, ο σύγχρονος μινιμαλισμός την πυθαγόρεια αρμονία, η κεραμική τη γραφιστική: στοιχεία του παρελθόντος τόσο γνώριμα συναντούν το μέλλον του design και συνυφαίνουν ένα αποτέλεσμα πάντοτε επίκαιρο, πάντοτε μοντέρνο, αναλλοίωτο στο χρόνο.

κομψά gladiators Jane χαρακτηρίζονται από graphic στοιχεία και δερμάτινα cut-outs στον κλασικό B&W συνδυασμό, ενώ το αποσπώμενο δερμάτινο anklet μπορεί να φορεθεί και ως βραχιόλι στο χέρι. Οι εσπαντρίγιες Selma αναθεωρούνται μέσα από την ιδιαίτερη ματιά της DI GΑΪA για να γίνουν ο απόλυτος σύμμαχος της καλοκαιρινής capsule γκαρνταρόμπας, ενώ τα ανατομικά σανδάλια βρίσκουν σ’ αυτή τη συλλογή την πιο φίνα και εξίσου comfy απόδοσή τους με το σχέδιο Thelma

Στην Ελλάδα oι δημιουργίες DI GAΪA φιλοξενούνται στο www.aesthet.com,

σε επιλεγμένες μπουτίκ και πολυτελή ξενοδοχεία, και φυσικά στο www.digaia.com

@digaiaofficial

DIGAIA.COM