Το brand Havaianas δεσμεύεται απέναντι στην LGBTQIA + κοινότητα και παρουσίασε μια νέα σειρά προϊόντων μέσα στον Ιούνιο, που έχει καθιερωθεί ως μήνας του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας - Pride με σκοπό να το υποστηρίξει. Επιπλέον, αναλαμβάνει δεσμεύσεις και ανακοινώνει δράσεις και πρωτοβουλίες προκειμένου να εξαλείψει τη διαφορετικότητα, να προωθήσει την ισότητα και να διασφαλίσει συνεχή υποστήριξη των προγραμμάτων και των ΜΚΟ που συνδέονται με το παγκόσμιο κίνημα All Out με τα απαραίτητα κεφάλαια, ώστε να συνεχίσουν το έργο αναζήτησης καλύτερων συνθηκών για τα μέλη της κοινότητας.  

Το brand Havaianas συνεργάζεται με το παγκόμιο κίνημα All Out, που δραστηριοποιείται στην Βραζιλία για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της LGBTQIA+ κοινότητας

Η Havaianas ξεκίνησε σε συνεργασία με το κίνημα All Out, που δραστηριοποιείται παγκοσμίως, υποστηρίζοντας την αγάπη και την ισότητα, κινητοποιώντας την κοινωνία και τις εταιρείες να υπερασπιστούν τα δικαιώματα της LGBTQIA+ κοινότητας. Για κάθε προϊόν της συλλογής Pride που θα πωλείται, θα δωρίζεται το 7% των καθαρών εσόδων στο κίνημα All Out. Αυτή η δέσμευση θα είναι συνεχής, καθώς η νέα συλλογή Pride θα αποτελέσει μόνιμη προσθήκη στον κατάλογο του brand, ώστε να παρέχει σταθερή υποστήριξη στο κίνημα.

Επέκταση μεγεθών

Το brand Havaianas έχει δεσμευτεί να γίνει ακόμα πιο δημοκρατικό, έτσι ώστε ακόμη περισσότεροι άνθρωποι να μπορέσουν να φορέσουν το ζευγάρι που επιθυμούν. Μέχρι σήμερα, λόγω ζήτησης, το brand είχε ορισμένους περιορισμούς στα μεγέθη κάποιων συγκεκριμένων μοντέλων και χρωμάτων, καθώς θεωρούνταν πιο «θηλυκά», αλλά αυτό αλλάζει οριστικά. Συνολικά, περισσότερα από 20 μοντέλα θα είναι πλέον διαθέσιμα και σε μεγαλύτερα μεγέθη φτάνοντας μέχρι και το νούμερο 45/46. Επιπλέον, τα περισσότερα μοντέλα της νέας συλλογής για το 2021 θα είναι εργοστασιακά διαθέσιμα και σε μεγαλύτερα μεγέθη. Ορισμένες από τις βασικές και πιο πετυχημένες εμπορικά συλλογές, όπως είναι οι Slim, Slim Glitter, Top Disney και πολλές ακόμη, θα είναι διαθέσιμες από τον Ιούλιο σε μεγαλύτερα μεγέθη στα φυσικά καταστήματα Havaianas, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του brand.


Επανάσταση των φύλων στο ηλεκτρονικό εμπόριο 

Από τον Σεπτέμβριο όλοι θα είναι ελεύθεροι να επιλέξουν οποιοδήποτε προϊόν Havaianas τους αρέσει και τους εκφράζει, ανεξαρτήτως φύλου. Το brand Havaianas θα παρουσιάσει τον Σεπτέμβριο τη νέα ιστοσελίδα του, όπου τα προϊόντα δεν θα κατηγοριοποιούνται σύμφωνα με το φύλο, καταρρίπτοντας έτσι τα στερεότυπα και τον παραδοσιακό τρόπο αναζήτησης προϊόντων.

 

Συμβουλευτική υποστήριξη σχετικά με θέματα που αφορούν την LGBTQIA+ κοινότητα

Προκειμένου να διασφαλίσει τη σωστή επικοινωνία και άρτια ενημέρωση όλων των μελών της ομάδας, σχετικά με το κίνημα All Out και τα δικαιώματα της LGBTQIA+ κοινότητας, το brand Havaianas συνεργάστηκε με εξωτερικούς, εξειδικευμένους συμβούλους.

 

Απολαύστε το σχετικό Video εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=xHGeRLLLA7I

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τα παρακάτω:

https://www.facebook.com/HavaianasEurope/

https://www.instagram.com/havaianaseurope/

Η νέα συλλογή Pride θα είναι σύντομα διαθέσιμη στο:

https://www.havaianas-store.com/en