Η λέξη Ayurveda προέρχεται από δύο σανσκριτικές λέξεις, την λέξη Ayus που σημαίνει υγεία-ζωή και την λέξη Veda που σημαίνει επιστήμη-γνώση. Πρόκειται για ένα πανάρχαιο παραδοσιακό σύστημα ολιστικής υγείας, αναγνωρισμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, που δέχεται τον άνθρωπο σαν Όλον (σώμα, νους, Πνεύμα) και σαν μέρος ενός Όλου.

Είναι βασισμένη στον υγιεινό τρόπο ζωής και ξεκίνησε από την Ινδία πριν από περίπου 5.000  χρόνια, μεταφέροντας την συλλογική σοφία των οραματιστών από γενιά σε γενιά. Η Ayurveda έχει κοινά στοιχεία με όλα τα αρχαία παραδοσιακά θεραπευτικά συστήματα καθώς και με την δική μας αρχαία Ιπποκράτεια Ιατρική.

 Αποκαλείται παγκόσμια ως “The Mother of Healing Arts” γιατί εμπεριέχει και είναι συμβατή με όλα τα αναγνωρισμένα παραδοσιακά ολιστικά συστήματα. Κατευθυντήρια αρχή της είναι ότι «ο νους ασκεί την πιο βαθιά επίδραση στο σώμα και η απελευθέρωση από τις ασθένειες εξαρτάται από την εξισορρόπηση της δικής μας Συνειδητότητας και την προέκταση αυτής της ισορροπίας στο σώμα». Βασικός σκοπός η Εξέλιξη!

Η Ayurveda Hellas «εισήγαγε» την επιστήμη της Αγιουρβέδα στην Ελλάδα και με τις ολοκληρωμένες προτάσεις της, την έκανε γνωστή στο ευρύτερο κοινό.

Σε ένα πανέμορφο διατηρητέο κτίριο του 1902 στην Πλάκα, δίπλα στο Σύνταγμα, εκφράζεται επάξια τόσο η Αγιουρβέδα όσο και η Ayurveda Hellas. Εκεί, συναντάμε έναν πολυχώρο ολιστικής υγείας και ομορφιάς, θετικό και διαχρονικό, όπου κανείς μπορεί να πάρει την γνώση και τα εργαλεία, ώστε να εμπνευστεί και να εντάξει αυτό το lifestyle στην δική του ζωή…

Βρείτε όλη την σειρά προϊόντων της Himalaya Herbal Healthcare, της μεγαλύτερης εταιρείας παραγωγής αγιουρβεδικών προϊόντων παγκοσμίως από το 1930, των οποίων η Ayurveda Hellas έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση. Επίσης, προϊόντα ειδικά επιλεγμένα , κορυφαίας ποιότητας, όπως η Aeolus, Ayurvedic Way κ.α. 

Στα πρότυπα κέντρα της Ayurveda Hellas εφαρμόζονται όλες οι αυθεντικές αγιουρβεδικές τεχνικές αναζωογόνησης, αποτοξίνωσης, χαλάρωσης, ενίσχυσης μηχανισμών αυτοθεραπείας και βιοενένεργειας (Shirodhara, βασικοί τύποi αγιουρβεδικού μασαζ, Sweda, Basti, Nasyam κ.α.) Yoga, μουσικοθεραπεία, τεχνικές αναπνοής, εκμάθηση αργαλειού κ.α.

Γνωρίστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Ayurveda Hellas και κάντε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας! Κάντε μία «στάση ζωής» και πιστέψτε σε ότι μέχρι τώρα φαινόταν..απίθανο…!

AYURVEDA HELLAS

Νίκης 28, Πλάκα – Σύνταγμα 105 57 Αθήνα

τηλ: 210 3632350

Site

Facebook page