Μια νέα προϊοντική κατηγορία αρωματισμού έρχεται να προστεθεί στην υπάρχουσα γκάμα του αγαπημένου σου B.U. και να αλλάξει τις συνήθειες σου. Τα νέα B.U. Body Mists θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σου, το νέο «it» αξεσουάρ που θα έχεις πάντα στην τσάντα σου και θα σε συντροφεύει στην κάθε σου στιγμή.

Τα νέα B.U. Body Mists, έχουν ελαφρύ και αιθέριο άρωμα και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις σε όλο σου το σώμα, head to toe. Είναι το απόλυτο αξεσουάρ για να ξεχωρίζεις κάθε στιγμή, αφού μπορείς να τα έχεις πάντα μαζί σου και να τα ανανεώνεις όποτε νιώθεις ότι το χρειάζεσαι. Μάλιστα, δεν αρωματίζουν μόνο το σώμα σου, αλλά παράλληλα το φροντίζουν, καθώς η φόρμουλά τους είναι εμπλουτισμένη με ενυδατικούς παράγοντες και αλόη που κρατά την επιδερμίδα απαλή, ενώ δεν περιέχουν συστατικά και παράγωγα ζωικής προέλευσης. Και όχι μόνο αυτό! Μπορείς να τα ψεκάσεις ακόμα και πάνω από τα ρούχα σου, καθώς η μοναδική τους σύσταση δεν αφήνει σημάδια στο ύφασμα.

Τα B.U. Body Mists εμπνέουν και εμπνέονται από εσένα την ίδια! Εσένα που αγαπάς αυτό που κάνεις, που εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου, που θέλεις να ζεις έντονα. Οι τρεις προτάσεις αρωμάτων B.U. Tropical Passion, B.U. Breezy Blast, B.U. FrangiPani and Vanilla  έχουν τη δική τους ιδιαίτερη προσωπικότητα και έρχονται σε μοντέρνες συσκευασίες που «αγκαλιάζουν» απόλυτα το μοναδικό περιεχόμενό τους. Παλ αποχρώσεις του ροζ, γαλάζιου και πορτοκαλί δένουν με ανάλαφρα και τροπικά στοιχεία, όπως φτερά, άνθη και flamingo.

Είσαι έτοιμη, λοιπόν, να γοητεύσεις με το πιο “παιχνιδιάρικο” trend που ήρθε για να σε αναζωογονήσει και να αναδείξει τον θηλυκό σου εαυτό σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου, όπου και αν βρίσκεσαι;

 

#BU #MyNewWayToFragrance