Η όσφρηση είναι, ίσως, η ισχυρότερη από τις πέντε αισθήσεις μας, με τις μυρωδιές να μένουν για πάντα ανεξίτηλες στον εγκέφαλο ξυπνώντας αναμνήσεις και συναισθήματα από το παρελθόν. Οι μυρωδιές έχουν τη δύναμη να μας ταξιδέψουν μακριά ή να μας κάνουν να ερωτευθούμε ξανά...

Κάπως έτσι νιώσαμε από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε στο αρωματοπωλείο TGK COLOGNE στη Νέα Ερυθραία. Με τα αρώματα διάχυτα στον χώρο και τις εναλλαγές των συναισθημάτων να μας αφυπνίζουν, ο Φίλιππος, ο ιδιοκτήτης και λάτρης των αρωμάτων, μας ξενάγησε στο κατάστημά του, όπου μάθαμε την ιστορία αλλά και τις άγνωστες πτυχές της τέχνης του αρώματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Φίλιππος, απλός πελάτης τότε, αναζητούσε την καλύτερη ποιότητα στο άρωμα που θα επέλεγε. Κάτι που θα διαρκούσε, με καθαρές τις νότες του σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτή η αναζήτηση και η αγάπη μετέτρεψαν το πάθος σε ένα χώρο με εντυπωσιακή ποικιλία αρωμάτων, αυθεντικών αλλά και απομιμήσεων, όπου και ο πιο απαιτητικός θα εντοπίζει αυτό ακριβώς που του ταιριάζει.

Αυτό που μας εντυπωσίασε είναι όταν συνειδητοποιήσαμε ότι το άρωμά μας σε σύγκριση με τα αρώματα του TGK COLOGNE δεν έχει την ίδια διάρκεια στο χρόνο ή ότι οι νότες του είναι “θολές” χωρίς να ξεχωρίζουν μεταξύ τους. Με την βοήθεια και τις γνώσεις του Φίλιππου, βρήκαμε μέσα από εκατοντάδες επιλογές το δικό μας άρωμα, εκείνο που αναδεικνύει την προσωπικότητα και την αισθητική μας. Ένα άρωμα που ξυπνάει αναμνήσεις αλλά δημιουργεί και νέες εμπειρίες.

Αξίζει να δοκιμάσετε στο κατάστημα TGK COLOGNE την αυθεντική σειρά των αρωμάτων Molinard που διαθέτει. 

 

Διεύθυνσεις

Κατάστημα 1: Αγίων Σαράντα 32, Νέα Ερυθραία

Κατάστημα 2 :Ελευθέριου Βενιζέλου 157, Νέα Ερυθραία 

Τηλέφωνο: 2106251405

Facebook page