Αυτοπεποίθηση και μια ασυγκράτητη ελευθερία χαρακτηρίζουν την νέα συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως του οίκου Gucci, σε σχέδια που εμφυσούν στην αριστοτεχνική υπεροχή του.

Παίζοντας με τολμηρούς όγκους & φινιρίσματα που δεν περνούν απαρατήρητα, η Cruise Collection συνδυάζει τη σύγχρονη αισθητική του Οίκου δανειζόμενη vintage στοιχεία από τα ‘50s έως τα ‘90s. Τα εντυπωσιακά σχήματα ενισχύονται από έντονα χρώματα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες, όπως λαμπερό σμάλτο και χαρισματικά ραβδωτά μοτίβα .

Η Fashion Show συλλογή, ακολουθεί τα ίδια δημιουργικά μονοπάτια, τόσο σε λεπτές όσο και σε oversized γραμμές με γεωμετρικά σχήματα. Εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους, αυτή τη φορά, όμως, με πιο ήπιο και διακριτικό τρόπο, όπως περίτεχνες εγχαράξεις στα μεταλλικά στοιχεία, αριστοτεχνικές ενώσεις και το εμβληματικό λογότυπο με το διπλό G.

Ως μοναδικό μείγμα vintage γοητείας και σύγχρονης φινέτσας που διαπνέει όλη την Gucci SS'20 συλλογή, μοντέλα όπως το Exotic Sparkle και το Bold Bamboo επιβεβαιώνουν την αγάπη του brand για καθετί εντυπωσιακό και στιλάτο. Οι σκελετοί είναι θηλυκοί και γυαλιστεροί, εμπλουτισμένοι με στρας που λαμπυρίζουν και μοτίβα στο χαρακτηριστικό μπαμπού, μία ακόμη έμπνευση από την κληρονομιά του brand.

Μικροσκοπικά τρουκς σε σχήμα αστεριού διακοσμούν το μπροστινό μέρος των μοντέλων Starry Style, δίνοντας τους μια φουτουριστική όψη. Αντίθετα, ο συνδυασμός acetate και μετάλλου προσθέτει μια αυθεντικά old-school διάθεση στα Classic Retro μοντέλα, ενώ οι πληθωρικές φόρμες που χαρακτηρίζουν τις μάσκες Sport Mode αποτελούν σαφή αναφορά στις μάσκες του σκι και σμίγουν το στυλ της πόλης με το αθλητικό.

H συλλογή GUCCI SS’20 διανέμεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την Delux Hellas και διατίθεται σε επιλεγμένα καταστήματα οπτικών.