Το Lycabettus Run «Η περιπέτεια της διπλανής πόρτας» και ο εναλλακτικός αγώνας στην κορυφή της Αθήνας ολοκλήρωσε την 6η επετειακή του διαδρομή με πολυεθνικό αέρα, αφού για πρώτη φορά συμμετείχαν δρομείς εκτός Ελλάδας. Έτσι, ο λόφος του Λυκαβηττού έγινε σημείο σημείο αναφοράς όχι μόνο για τους Αθηναίους αλλά και για τους επισκέπτες από την υπόλοιπη Ελλάδα και το εξωτερικό που μέσω του δρομικού τουρισμού πήραν μια διαφορετική γεύση για το τοπόσημο της πόλης.

Παρά τη συννεφιά, πλήθος δρομέων συμμετείχαν και τερμάτισαν στον ασφάλτινο, χωμάτινο και στον σκυταλοδρομικό αγώνα.

ΤΕΤΡΑΤΡΟΧΟΣ ΔΡΟΜΕΑΣ

Με το ProPILOT και την κορυφαία διασυνδεσιμότητα, το JUKE συμμετέχει, εκτός από Lycabettus Run, στο Nissan Intelligent Mobility, στο όραμα για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα κινούνται, οδηγούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Έτσι, το νέο  JUKE βρέθηκε στην εκκίνηση του φετινού Lycabettus Run, ως το official course car που επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των compact crossovers κυρίς με τις πρωτοποριακές του τεχνολογίες. Το πλήρως ανανεωμένο JUKE απευθύνεται σε οδηγούς που δίνουν προτεραιροτητα στο σχεδιασμό, στην τεχνολογία και στις επιδόσεις, σε συνδυασμό με την πρακτικότητα.

Έχοντας θέσει ψηλά τον πήχη στα compact crossovers, εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, το JUKE προσφέρει νέα επίπεδα από πλευράς επιδόσεων και τεχνολογιών, με το “μανδύα” ενός εντυπωσιακού και ακόμα πιο άνετου πλαισίου crossover.