Η DKNY γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με το λανσάρισμα του νέου DKNY Stories Eau De Toilette. Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του DKNY Stories Eau De Parfum, η οικογένεια του Stories εμπλουτίζεται με ένα άρωμα, έτοιμο να γράψει τη δική του ιστορία αγάπης.

Αιχμαλωτίζοντας τον ζωηρό παλμό της Νέας Υόρκης και την ανεπιτήδευτη ενέργεια μιας γυναίκας γεμάτης από αυτοπεποίθηση, το DKNY Stories Eau De Toilette ξετυλίγει τη νέα ιστορία του signature αρώματος Stories Eau De Parfum, πιο φρέσκια και πιο ανάλαφρη από ποτέ.

Εμπνευσμένο από όλες αυτές τις ιστορίες που σηματοδοτούν τη ζωή μας και μας κάνουν να αισθανόμαστε ζωντανοί, το DKNY Stories Eau De Toilette ακτινοβολεί με την θηλυκή, λουλουδάτη μυρωδιά του.

Το άρωμα ανοίγει με μια έκρηξη από ζουμερό ροδάκινο και νότες από pink guava. Ολάνθιστο τριαντάφυλλο, νότες ροζ ίριδας και λευκό γιασεμί αντανακλούν το πνεύμα του αρώματος και τις αμέτρητες υποσχέσεις που δίνει και ανοίγουν τον δρόμο για τις πιο καθαρές ξυλώδεις νότες που ακολουθούν. Oι κρεμώδεις νότες musk δίνουν στο άρωμα μια φωτεινή και απαλή αύρα, σαν να αλλάζεις σελίδα γράφοντας μια νέα ιστορία.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

Με ένα δυναμικό blend από pink guava mousse, τριαντάφυλλο και κρεμώδεις νότες musk, ο αρωματοποιός Stephen Nilsen δεσμεύτηκε να συνεχίσει την αρωματική ιστορία του DKNY Stories με μια πιο φρέσκια, νεανική εκδοχή. Αποπνέοντας μια chic αίσθηση θηλυκότητας και αισιοδοξίας στην αρωματική οικογένεια του DKNY Stories, το DKNY Stories Eau De Toilette δίνει έναν νέο ανεπιτήδευτο αέρα σε κάθε σας βήμα.

TOP NOTES: Ροζ Πιπέρι, Μανταρίνι, Περγαμόντο, Pink Guava Mousse, Ροδάκινο

MID NOTES: Τριαντάφυλλο, Ροζ Ίριδα, Λευκό Γιασεμί, Ylang

BASE NOTES: Βανίλια, Musk, Amber, Κέδρος

Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Η συσκευασία του DKNY Stories Eau De Toilette είναι μια εντυπωσιακή αντανάκλαση της Νέας Υόρκης. Ένα μοντέρνο και κομψό αρχιτεκτονικό σχέδιο εσωκλείει τον παλμό της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ και τις αμέτρητες ιστορίες που θα ζωντανέψουν μέσα από το DKNY Stories Eau De Toilette. Το πολύπλευρο μπουκάλι του αρώματος παίρνει άλλη μορφή με την λεύκη βάση κα το γαλακτερό γυαλί σε απόχρωση απαλού ροζ.