Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με το ταίρι σας στο εστιατόριο The Parliament του NJV Athens Plaza, απολαμβάνοντας ένα ρομαντικό δείπνο 6 πιάτων, με τις μοναδικές γεύσεις του Chef Νίκου Γιαννόπουλου και επιδόρπιο φτιαγμένο από τον Pastry Chef Διονύση Αλέρτα. Η ατμόσφαιρα γεμίζει με ζωντανή μουσική και τραγούδι από τον Δάκη, τον Πάνο Δέρβο & την Έλενα Περβαινά, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια αξέχαστη βραδιά.

Το δείπνο Valentines 6 πιάτων στο ανανεωμένο The Parliament περιλαμβάνει μια μοναδική γευστική εμπειρία με Λευκή Ψαρόσουπα με Σχοινόπρασο, κρουτόν & σάλτσα “Harissa”, Σαλάτα Καβούρι με Mango & σάλτσα κρέμα Lime, Μυλοκόπι κονφί σε αλατισμένο βούτυρο & πουρέ Πατάτας με ελληνική Τρούφα, Φιλέτο μοσχαρίσιο στη σχάρα πάστα Ελιάς καλαμών & ψητά Λαχανικά με θυμαρίσιο Μέλι και για επιδόρπιο Σαμπλέ Κακάο με Αμυγδαλόκρεμα Φυστίκι, κρέμα Framboise & αφράτη κρέμα Βανίλια με σάλτσα από κόκκινα Φρούτα. Στο δείπνο περιλαμβάνεται μία φιάλη house-wine / 2 άτομα.

Τη ρομαντική βραδιά ντύνει με την υπέροχη φωνή του ο ΔΑΚΗΣ συνοδευόμενος από τον Πάνο Δέρβο και την Ελενα Περβαινά. (105€/άτομο).

 

Τηλ. κρατήσεων: (+30) 210 335240