Σήμερα, η #1 ανησυχία των millennials σε ό,τι αφορά τα μαλλιά δεν είναι κάποιος από τους συνήθεις υπόπτους όπως η ξηρότητα ή η καταπόνηση. Είναι η τριχόπτωση.

Κατανοώντας απόλυτα τις ανάγκες των νέων γυναικών για πλούσια & δυνατά μαλλιά, η Kérastase υποδέχεται στην Ελλάδα τη νέα σειρά Genesis με φυσικά κύτταρα εντελβάις και τζίντζερ, μία πολυτελή, εκλεπτυσμένη, ολιστική λύση που βασίζεται στην επιστήμη συνδυάζοντας ομορφιά και αποτελεσματικότητα.

Σε μια ξεχωριστή παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στις 27 Ιανουαρίου στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», δημοσιογράφοι και social media influencers είχαν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τον σημαντικό αυτό προβληματισμό, που απασχολεί πάνω από το 88% των σύγχρονων γυναικών, μέσα από τη συζήτηση τριών γνωστών experts.

Η δερματολόγος Δρ. Αναστασία Τζούμα, η health coach Ευαγγελία Ντεμίρη και ο hair stylist, Καλλιτεχνικός Διευθυντής Haute Coiffure Française για την Ελλάδα & ιδιοκτήτης του Sadhu Hair Σταμάτης Καραΐσκος, συζήτησαν για τους εξωγενείς παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία των μαλλιών, όπως οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής, οι ορμονικές μεταβολές, το στρες και η διατροφή. Επιπλέον, μοιράστηκαν χρήσιμες συμβουλές και tips για τη θωράκιση του οργανισμού και των μαλλιών, παροτρύνοντας έτσι το κοινό να μη φοβάται πια την πτώση των μαλλιών.

Παράλληλα, με έμπνευση το φιλμ της Genesis, οι καλεσμένοι «άνοιξαν τα φτερά τους» και «ταξίδεψαν» για λίγο στο Παρίσι μέσα από το φωτογραφικό corner, ειδικά σχεδιασμένο για να φτιάξει ο καλεσμένος το δικό του μοναδικό gif!

ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Genesis, με φυσικά κύτταρα εντελβάις και τζίντζερ, φέρνει μια επαναστατική λύση ενάντια στην τριχόπτωση, χωρίς να θυσιάζει την υπέροχη εμπειρία ενός απολαυστικού τελετουργικού μαλλιών. Η νέα σειρά της Kérastase αποτελείται από πολυτελείς συνθέσεις, εμπλουτισμένες με πανίσχυρα συστατικά που μειώνουν την τριχόπτωση στοχεύοντας και τα δύο αίτιά της—τις αδύναμες ρίζες και το σπάσιμο. Με τη συμβολή κομμωτών, διατροφολόγων και δερματολόγων, η μάρκα κατάφερε να αναπτύξει ένα προηγμένο πρωτόκολλο για το κομμωτήριο & για το σπίτι που μειώνει την τριχόπτωση αμέσως αλλά και σε βάθος χρόνου με τη συνεχή χρήση. Μια λύση αποτελεσματική και ευχάριστη, που σπάει τα αρνητικά πρότυπα. Όπως ισχύει για όλα τα τελετουργικά της Kérastase, τα προγράμματα Genesis είναι άκρως ευχάριστα και αισθησιακά—μια εμπειρία περιποίησης που βελτιώνει την υγεία των μαλλιών και προσφέρει υπέροχη αίσθηση ευεξίας.

Τα μαλλιά αποκαλύπτονται πιο όμορφα και πιο λαμπερά από ποτέ,

η διάθεση απογειώνεται.

 

#NeverFall

#KerastaseGenesis #KerastaseGreece

 

Ανακαλύψτε περισσότερα www.kerastase.gr

Facebook: @Kerastase Greece

Instagram: @kerastase_official

Φωτογραφίες