Η IWC Schaffhausen συγχαίρει τον επί πολλών ετών συνεργάτη της, Mercedes-AMG Petronas Motorsport και τους πρεσβευτές της Lewis Hamilton και Valtteri Bottas, για την ολοκλήρωση μιας ακόμη κορυφαίας αθλητικής σεζόν. 

Στο Grand Prix των Ηνωμένων Πολιτειών, που διοργανώθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ο Hamilton κατέκτησε το έκτο του FIA Formula One™ Drivers’ World Championship*. Το αποτέλεσμα του αγώνα στο Circuit of The Americas φέρνει τον Βρετανό στην κορυφή και σε απόσταση ασφαλείας από τους αντιπάλους του, ενώ υπολείπονται δύο ακόμα αγώνες για τη λήξη του πρωταθλήματος. Ο Hamilton έχει, επίσης, κερδίσει τα πρωταθλήματα τις χρονιές 2008, 2014, 2015, 2017 και 2018. 

Μόλις πριν μερικές εβδομάδες, στο Ιαπωνικό Grand Prix, η Mercedes-AMG Petronas Motorsport σφράγισε το FIA Formula One™ Constructors’ World Championship*. Μετά την επιτυχία του Hamilton στο Austin, η Mercedes γίνεται η πρώτη ομάδα στην ιστορία των αγώνων της Formula One, η οποία κατακτά 6 διαδοχικούς διπλούς τίτλους

Απόδειξη της υπεροχής της Mercedes, και των οδηγών της, για το 2019, είναι το γεγονός ότι ο συμπαίκτης του Hamilton, Valtteri Bottas ήταν ο μοναδικός άλλος οδηγός που αγωνίστηκε για τον τίτλο την Κυριακή. 

«Εκ μέρους όλων μας στην IWC, θα ήθελα να προσφέρω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους οδηγούς της Mercedes-AMG Petronas Motorsport, Lewis και Valtteri» δήλωσε ο Christoph Grainger-Herr, CEO της IWC Schaffhausen. «Εκτός του ότι κυριάρχησαν στην αγωνιστική σεζόν του 2019, με την εκπληκτική τους ομαδική προσπάθεια και τις συγκλονιστικές τους εμφανίσεις, κατάφεραν επιπλέον να κατακτήσουν και ένα ρεκόρ-ορόσημο στους αγώνες της Formula One™. Πρόκειται για ένα μοναδικό επίτευγμα».

Η IWC αποτελεί τον επίσημο “Engineering Partner” της Mercedes-AMG Petronas Motorsport από το 2013.  

Στη φωτογραφία, ο Lewis Hamilton φοράει το IWC Pilot's Watch Perpetual Calendar TOP GUN Boutique Edition (IW502903) (Φωτογράφιση από τον Wolfgang Wilhelm για την Daimler AG). Αντίστοιχα, ο Valtteri Bottas φωτογραφίζεται με ένα IWC Big Pilot's Watch Perpetual Calendar TOP GUN (IW502902)

*Υπόκειται στην επίσημη επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων του 2019 FIA Formula One World Championship™

Φωτογραφίες