Τι είναι Χριστούγεννα για την Sephora; Μαγεία! Τρέλλα! Και φυσικά, πάρτυ! 

IT’S A KIND OF MAGIC…

Μίνι λίμες μέσα σε ένα σπιρτόκουτο, μια μάσκα σε σχήμα πιγκουίνου, γούνινα αυτάκια για να ντύσουμε τα αυτιά μας, μια χιονόμπαλα, ένα τέλειο φωτάκι νυκτός, μια συλλογή φανταστικών πινέλων, στολίδια για το κεφάλι που σπάνε τους κανόνες της κομμωτικής: με όλη αυτή τη συλλογή, η Sephora Collection μας προσφέρει πρακτικά αξεσουάρ, που συνδυάζουν μοναδικά τη χρησιμότητα και το χαριτωμένο στυλ... Το μότο της Sephora; Ανεβάστε τα στο Instagram, κάντε Like, Share, λατρέψτε και αποκτήστε τα!

CRAZY MAKE UP!

Αυτή τη χρονιά, ταξιδεύουμε για τα παγόβουνα! Ο οδηγός μας: μια γλυκιά συμμορία πιγκουίνων. Θα τους ανακαλύψετε σε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων μακιγιάζ... Λιπ γκλος, Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο, κασετίνες με σκιές, κουτιά με εκπλήξεις, κραγιόν, και πολλά άλλα: είναι παντού!Δημιουργήστε ένα απολύτως «παγωμένο» λουκ με το διάσημο ραβδί-λιπ γκλος ή δώστε στα χείλη απίστευτα αστραφτερή λάμψη με το υγρό highlighter μας. Πασπαλιστείτε με γκλίτερ, χάρη στις μάσκαρα και τα eyeliner με έξτρα δόση γκλίτερ. Και οι εκπλήξεις μας μόλις ξεκίνησαν, περιμένετε να δείτε τι κρύβεται μέσα στο ιγκλού μας.

SKINCARE PARTY!

Μάσκες σε ψυχρές ή μεταλλιζέ αποχρώσεις, παγωμένες νιφάδες για τα μάτια, ένα βουνό με προϊόντα περιποίησης, ένας πιγκουίνος κρυμμένος σε ένα κουτί με μάσκες που δεν θα μπορείτε να βρείτε... Οι εκπλήξεις δεν θα τελειώσουν ποτέ!

 

 

Φωτογραφίες