Είσαι έτοιμη να ταξιδέψεις στο Βορρά, αγγίζοντας τα όρια της περιπέτειας; Η Νορβηγία, μια χώρα όπου το νυχτερινό κάμπινγκ στην ύπαιθρο επιτρέπεται, αποτελεί τέλεια ευκαιρία για διαφορετικά ταξίδια περιπέτειας με Οχήματα Αναψυχής. Ακριβώς τώρα, που το λιγοστό φως της ημέρας δεν έχει ακόμα παραχωρήσει τη θέση του στις ατελείωτες αρκτικές νύχτες, ο James Forrest και η Nic Hardy ξεκινούν για μία περιπέτεια σε ένα ειδικά διαμορφωμένο Ford Transit Custom Nugget. Στόχος τους είναι το Trollveggen (ή Troll Wall), η υψηλότερη ανάβαση στην Νορβηγία με τελικό υψόμετρο 1.676 μ.

Στο βίντεο που καταγράφουν τις περιπέτειές τους φαίνεται να ξεκινούν από το Alesund, να επισκέπτονται μία δύσβατη παραλία στο Gødoya και διασχίζοντας τον Atlantic Ocean Road, κατευθυνόμενοι προς το νησί Sekken, να καταλήγουν στο Trollstiggen. Το μενού των  δραστηριοτήτων τους συμπεριλαμβάνει ό,τι ονειρεύεσαι κοντά στη φύση: ορειβασία, βόλτα με καγιάκ, ποδηλασία και πεζοπορία ανάμεσα σε εντυπωσιακά και απόκρημνα τοπία με φόντο τα εντυπωσιακά φιορδ.

Πιστός σύντροφος σε αυτή τη διαδρομή, το Ford Transit Custom Nugget, εκτελεί χρέη μεταφορικού μέσου και σπιτιού ταυτόχρονα, προσφέροντάς τους πολυτελή διαμονή πολλών αστέρων κατά τη νυχτερινή τους διαβίωση στη φύση. Και χάρη σε αυτό μπορούμε να ταξιδέψουμε κι εμείς μαζί τους παρακολουθώντας τον James και την Nic να ανεβαίνουν σε μία πανέμορφη τοποθεσία, από την οποία διακρίνονται τρεις διάσημες κορυφές: Kongen (The King / Ο Βασιλιάς), Dronninga (The Queen / Η Βασίλισσα) και Bispen (The Bishop / Ο Επίσκοπος).

Πρόκειται για το πρώτο βίντεο μιας σειράς επεισοδίων με τίτλο “Great Escapes”, το καθένα από τα οποία ακολουθεί ανθρώπους που λατρεύουν την περιπέτεια και θέλουν να ταξιδεύουν σε ασυνήθιστα μέρη με συναρπαστικά τοπία. Stay tuned!