Ενα ξεχωριστό ταξίδι στην ελληνική θαλασσινή κουζίνα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν φίλοι του Βαρούλκου, κυρίως από το χώρο των media, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, σε ένα ξεχωριστό event που διοργάνωσε το εστιατόριο. Ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Γιάννης Παρίκος υποδέχθηκαν τους εκλεκτούς καλεσμένους τους με ένα live cooking session, στο οποίο αποκάλυψαν τα μυστικά της κουζίνας τους και τους μύησαν στη γευστική ταυτότητα του εστιατορίου.

Η σάλα των private events στον πρώτο όροφο του Βαρούλκου γέμισε με ευχάριστες παρουσίες που απόλαυσαν τη φιλόξενη ατμόσφαιρα και την ενέργεια των chefs, οι οποίοι μπήκαν στην open plan κουζίνα με φρέσκια διάθεση κι έμπνευση για δημιουργία και χάρισαν μοναδικές στιγμές μαγειρεύοντας δύο signature συνταγές τους. Το “παρών” έδωσαν, μεταξύ άλλων, η Μαρίνα Βερνίκου, η Μάρα Δαρμουσλή, η Χριστίνα Κοντοβά, ο Κώστας Σπαθής, η Νεφέλη Γεωργαλά, η Δωρμήνα Εξάρχου, ο Άλεξ Κάβδας, η Ιωάννα Τσιλιλή και πολλοί ακόμα καλεσμένοι. Το live cooking session πλαισιώθηκε από ένα γεύμα αφιερωμένο στην βραβευμένη κουζίνα του Βαρούλκου στο 2ο επίπεδο του εστιατορίου με την πανοραμική θέα στη μαρίνα του Μικρολίμανου να ολοκληρώνει την εμπειρία.

Ψητή σουπιά με κρέμα “γεμιστών” και μους φέτας

 

Το μενού περιελάμβανε αθηναϊκή σαλάτα, ψητή σουπιά με κρέμα από «γεμιστά» και μους φέτας, ροφομακαρονάδα με κιμά γαρίδας και χριστόψαρο με κρέμα παντζάρι. Το γεύμα ολοκληρώθηκε με το «Γλαστράκι», ένα εντυπωσιακό επιδόρπιο δια χειρός του pastry chef Θοδωρή Μωυσίδη.

Ανοιχτό από το μεσημέρι, το Varoulko Seaside με τη φιλόξενη ατμόσφαιρά του, αποτελεί διαχρονική επιλογή για γεύμα ή δείπνο, με τη θαλασσινή αύρα να συντροφεύει κάθε στιγμή και την εντυπωσιακή θέα να ταξιδεύει το βλέμμα.

Varoulko Seaside

Καθημερινά: 13:00 - 01:0

Ακτή Κουμουνδούρου 54

Μικρολίμανο, Πειραιάς

210 5228400

 

 

 

 

Φωτογραφίες