Από τις 15 έως τις 19 Δεκεμβρίου, έχεις της δυνατότητα να παρακολουθήσεις τα διαδραστικά σεμινάρια αναζήτησης εργασίας με εισηγήτρια την Κωνσταντίνα Λόλα, στον πολυχώρο πολιτισμού «Διέλευσις».
Στόχος του σεμιναρίου είναι να μεταδοθούν στους συμμετέχοντες γνώσεις, εργαλεία και υποστήριξη, μέσα από το διαδραστικό χαρακτήρα του, αναφορικά τόσο με τη διαδικασία αποτελεσματικής αναζήτησης, όσο και με την παραγωγική ένταξή τους σε μία νέα θέση εργασίας, με σκοπό να τη διατηρήσουν και να εξελιχθούν μέσα σε αυτή.

Οι βασικοί θεματικοί άξονες του σεμιναρίου περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων:

Υποστήριξη και κατάρτιση των συμμετεχόντων στη διαδικασία αναζήτησης εργασίας
Ατομική ανάλυση SWOT
Πώς συντάσσουμε ένα σωστό βιογραφικό
Πώς διαχειριζόμαστε μια συνέντευξη

Υποστήριξη και κατάρτιση στη διαδικασία ένταξης σε μία νέα θέση εργασίας
Μέθοδοι αυτό-εκπαίδευσης
Μέθοδοι αυτό-αξιολόγησης
Κανόνες εργασιακής συμπεριφοράς

Μέσα από το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να προετοιμάζονται και να εφοδιάζονται, πώς να ορίζουν και να οργανώνουν την προσωπική τους διαδρομή αλλά και πώς να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά όλα τα εργαλεία αναζήτησης που έχουν στη διάθεση τους (σύνταξη βιογραφικού, διαχείριση συνεντεύξεων κ.λπ.). Επίσης, θα μπορέσουν να γνωρίσουν τεχνικές αυτό-αξιολόγησης και αυτό-εκπαίδευσης, που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να μπορέσουν να ενταχθούν αποτελεσματικά σε μια νέα θέση εργασίας, ώστε να μπορέσουν να τη διατηρήσουν. Τέλος, μέσα από τις ομάδες που θα δημιουργηθούν, οι συμμετέχοντες θα μπορέσουν να εισπράξουν όλα τα οφέλη, που μπορεί να προσφέρει μια ομάδα, όπως ασφάλεια, υποστήριξη, αυτοπεποίθηση, αυτογνωσία και ενεργή δράση, έτσι ώστε να μπορέσουν να διαχειριστούν τη διαδικασία της αναζήτησης με τη δυναμική, που χρειάζεται.

Περίοδος εγγραφών: 
10 Νοεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου 2014

Διάρκεια Σεμιναρίου:
5 ημέρες (15/12/2014 – 19/12/2014), 4 ώρες ημερησίως (11.00 – 15.00)

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων:
20 άτομα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) 

Κόστος εγγραφής: 
Έγκαιρη εγγραφή (μέχρι την 25η Νοεμβρίου 2014): 110 €   
Κανονική εγγραφή (μετά την 25η Νοεμβρίου 2014): 150 €

Στο τέλος του σεμιναρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης

Για πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε με τον Πολυχώρο Πολιτισμού «Διέλευσις»: τηλ./fax: 210 86 13 739 | E-mail: dieleusis@gmail.com | website: www.dieleusis.gr (ώρες γραμματείας: Δε – Πα 11:00 – 17:00).