Ενα τριήμερο καλών πράξεων και ουσιαστικής βοήθειας. Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, 11, 12 και 13 Οκτωβρίου, ο δήμος της Νέας Σμύρνης, φιλοξενεί στην κεντρική πλατεία, χειροτέχνες διαφόρων ειδών και αντικειμένων, με σκοπό την ενίσχυση του έργου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα!

 

 

Στην έκθεση αυτή θα βρούμε κοσμήματα διαφόρων τεχνικών, από μέταλλο ή χαρτί, δέρμα ή πηλό, μακραμέ, κουκούλια από μεταξοσκώληκα, ημιπολύτιμους λίθους και διάφορα άλλα αναπάντεχα υλικά, για κάθε στυλ και γούστο.

Θα εντοπίσουμε, ακόμη, ιδιαίτερα αξεσουάρ. Τσάντες που θα κάνουν τη διαφορά αλλά και είδη για το σπίτι όπως κεραμικά, μικρές κορνίζες, διακοσμητικά φτιαγμένα με πετρούλες και βότσαλα,μικρούς πίνακες ζωγραφισμένους στο χέρι και λίγα λέμε...

Φυσικά, δεν θα λείπουν και τα καλλωπιστικά μας σαπουνάκια, από φυσικά υλικά, βασισμένα στα έλαια και βότανα για την περιποίηση μας όπως και σαπουνάκια καθαριστικά, θεραπευτικά, για κάθε δέρμα και τύπο... τα οποία φέρονουν την λογική ενός spa στο σπίτι σου!

 

 

Οι φίλοι του YOLO είναι όλοι προσκαλεσμένοι στην έκθεση αυτή! Να κάνουν την βόλτα τους στην ανανεωμένη πλατεία της Νέας Σμύρνης και να γυρίσουν τους πάγκους των χειροτεχνών που θα βρίσκονται δίπλα στο συντριβάνι.

Έσοδα της έκθεσης, θα διατεθούν ως δωρεά στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, για την ενίσχυση του πολύτιμου αυτού έργου τους.

 

 

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, είναι ένα ανθρωπιστικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο, με στόχο να παρέχουν βοήθεια σε πληθυσμούς, που βρίσκονται σε κατάσταση επείγουσας ανάγκης, λόγω επιδημιών, ενόπλων συγκρούσεων ή καταστροφών, με υλικό και εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων, οι πόροι των οποίων προέρχονται, μεταξύ άλλων, από οικειοθελείς παροχές των δωρητών τους.

 

Χρήσιμα links:

Event link

Γιατροί Χωρίς Σύνορα