Ο επίσημος εισαγωγέας της Suzuki στην Ελλάδα, Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, ανέλαβε την διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου της ιαπωνικής μάρκας, οργανώνοντας με επιτυχία μια ξεχωριστή ημέρα για τους 70 καλεσμένους από 29 χώρες.

Τα βασικά θέματα που αναπτύχθηκαν ήταν η εξέλιξη της μάρκας με γνώμονα τον σεβασμό για το περιβάλλον, η σημασία της υβριδικής τεχνολογίας και της ηλεκτροκίνησης, μελλοντικές στρατηγικές συνεργασίες με σκοπό την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος στην αυτοκίνηση καθώς και η μελλοντική ανάπτυξη της γκάμας.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Takanori Suzuki, Deputy Executive General Manager καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της μάρκας, ανακοινώνοντας τόσο τις στρατηγικές αλλαγές όσο και τα επερχόμενα νέα μοντέλα της μάρκας στην ευρωπαϊκή αγορά. Μεταξύ άλλων επιβεβαιώθηκε η σχέση ετών κι εμπιστοσύνης που συνδέει τον Όμιλο Σφακιανάκη με την Suzuki Motor Corporation.

Ο Όμιλος Σφακιανάκη αποτέλεσε πρώτη επιλογή της ιαπωνικής εταιρίας όταν η τελευταία πρωτοξεκινούσε την πανευρωπαϊκή της ανάπτυξη το 1967.