Ενδεχομένως να έχετε την αίσθηση ότι τα φυσικά προϊόντα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Στην Redken γνωρίζουμε την σημασία της ικανοποίησης. Μετά από τρία χρόνια έρευνας και ανάπτυξης, τα εργαστήρια μας δημιούργησαν μια σειρά από επαναστατικές συνθέσεις, που παράγονται με υψηλής απόδοσης, φυσικής προέλευσης* συστατικά, προσφέροντας επαγγελματικά αποτελέσματα χωρίς προηγούμενο!

Σας παρουσιάζουμε τη Nature + Science, μια ασυμβίβαστη φυσική εναλλακτική λύση για τις αγαπημένες σειρές περιποίησης μαλλιών, All Soft, Extreme και Color Extend. Όλες οι συνθέσεις των Redken Nature + Science είναι 100% vegan**.

Τα σαμπουάν μας παρασκευάζονται με 83% συστατικά φυσικής προέλευσης ενώ τα conditioner μας παρασκευάζονται με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης. Το άρωμα από εσπεριδοειδή είναι 100% φυσικής προέλευσης και παρασκευάζεται με μείγμα αιθέριων ελαίων, όπως γλυκό πορτοκάλι, καφίρ λάιμ, περγαμόντο και λεμόνι. Εκτός από όλα αυτά, η συσκευασία μας είναι φτιαγμένη από ανακυκλωμένο πλαστικό!

Κάθε σειρά περιποίησης μαλλιών Nature + Science είναι εμπλουτισμένη με ένα εμβληματικό συστατικό φυσικής προέλευσης.

Η σειρά All Soft, περιέχει χυμό από το δέντρο σημύδα, η οποία ενυδατώνει, επαναφέρει την υγρασία και περιποιείται εντατικά τα μαλλιά για λάμψη και υγιή όψη. Η σειρά Extreme, με Πρωτεΐνη Λουπινών ενδυναμώνει, ενισχύει τα μαλλιά και βοηθά στην αποφυγή του σπασίματος και της ψαλίδας ενώ η Color Extend, με Τζίνσενγκ, περιποιείται απαλά τα μαλλιά, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, διατηρεί και ενισχύει τη ζωντάνια του χρώματος των μαλλιών και προσθέτει λάμψη.

Πιστεύουμε ότι η διατήρηση ενός καθαρότερου τρόπου ζωής δεν πρέπει να έρχεται με θυσίες. Εάν τα φυσικά προϊόντα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε τα Redken Nature + Science!

*Θεωρούμε ότι ένα συστατικό είναι φυσικής προέλευσης αν είναι αμετάβλητο από τη φυσική του κατάσταση ή υποβλήθηκε σε επεξεργασία και εξακολουθεί να διατηρεί περισσότερο από το 50% της μοριακής δομής του σε σχέση με την αρχική.

** Θεωρούμε ότι μια σύνθεση είναι vegan εάν δεν περιέχει συστατικά ή υποπροϊόντα ζωικής προέλευσης.