Μπορεί να ζούμε σε μια μοναδικής ομορφιάς χώρα του Νότου κι αυτό να μας δίνει τη χαρά και την ευκολία να απολαμβάνουμε τη θάλασσα και τον ήλιο διαρκώς αλλά μας δημιουργεί και ευθύνη. Την ευθύνη για αυξημένη φροντίδα της επιδερμίδας μας, καθώς οι ανάγκες της πολλαπλασιάζονται, με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει και την έκθεση στον ήλιο να είναι εντονότερη.

Η καλή μας ενέργεια αναμφίβολα μας κάνει να ακτινοβολούμε, είναι απαραίτητο ωστόσο να δώσουμε στην επιδερμίδα μας ένα boost ενυδάτωσης και λάμψης που διαρκεί: οι σειρές Bioten Body Lotions & Creams είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε! Χάρη στη Bioten το μόνο που μένει να φροντίσουμε είναι να πίνουμε πολύ νερό και να καταναλώνουμε καθημερινά φρέσκα φρούτα!

Η σειρά Bioten Body Lotions προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί για 48 ώρες και απευθύνεται σε όλους τους τύπους δέρματος. Η μοναδική φόρμουλα των προϊόντων της αποτελείται από συστατικά φυσικής προέλευσης (κατά 90%), ενώ, όπως όλα τα προϊόντα του bioten είναι paraben, paraffin και colorants  free (0%). Τα bioten body lotions έχουν σαγηνευτικές υφές και διατίθενται σε έξι εκλεπτυσμένα αρώματα που έχουν έρθει να μας συναρπάσουν.

Supreme Hyaluronic: με βασικό του συστατικό το υαλουρονικό οξύ, είναι η ιδανική επιλογή για τις ξηρές επιδερμίδες.

Supreme Νutri Oil: με 100% φυσικό έλαιο αμυγδάλου και μέλι, θα κάνει ακόμα και τις πιο ξηρές επιδερμίδες απαλές σε κάθε άγγιγμα.

Beloved Coconut:  μια νότα εξωτισμού στην ενυδάτωση με 100% φυσικά έλαια Καρύδας, buriti & marula oils που θα κάνουν το δέρμα πιο απαλό από ποτέ.

Beloved Vanilla: για όσες έχουν αδυναμία στα κλασικά αρώματα το Beloved Vanilla έχει βασικό συστατικό του την 100% φυσική βανίλια.

Beloved Cocoa: για τους λάτρεις της σοκολάτας με100% φυσικό Βούτυρο Κακάο & έλαιο Macadamia μετατρέπει την ενυδάτωση σε σοκολατένια εμπειρία.

Το Bioten είναι εδώ για να δώσει λύσεις και για τις γυναίκες που έχουν ανάγκη από πραγματικά βαθιά ενυδάτωση. Έτσι, δημιούργησε τη σειρά Bioten Body Creams. Τα body creams έχουν πιο παχύρευστη υφή και είναι ιδανικά για τις πολύ ξηρές επιδερμίδες. Η φόρμουλά τους είναι κατά 83% φυσικής προέλευσης, είναι paraben free (0%) και προσφέρουν ενυδάτωση που διαρκεί για 48 ώρες!

Στα super-market και τα καταστήματα καλλυντικών!

Ανακάλυψε αυτό που σου ταιριάζει στο biotencosmetics.com!