Είτε έχεις Ignis, Vitara, Celerio, Baleno είτε Swift, S-Cross ή Jimny είναι βέβαιο ότι θέλεις να προσφέρεις στο αγαπημένο σου Suzuki την καλύτερη φροντίδα. Σωστά; Και στην καλύτερη τιμή, επίσης;

Μπορείς, λοιπόν, κι αυτό το καλοκαίρι, να επισκεφθείς έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή του δικτύου SUZUKI, για να πραγματοποιήσεις Δωρεάν Καλοκαιρινό Έλεγχο 12 σημείων λειτουργίας, συστημάτων ασφάλειας και άνεσης στο τετράτροχο pet σου.

Οι έμπειροι και καταρτισμένοι τεχνικοί του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών θα πραγματοποιήσουν λεπτομερή έλεγχο με σκοπό να το προετοιμάσουν για κάθε εξόρμηση μαζί σου σε νησιά ή ορεινές διαδρομές. 

Εκτός όμως από τον Δωρεάν Καλοκαιρινό Έλεγχο, τα επιπλέον προνόμια που σου εξασφαλίζει η Suzuki είναι:

⋆ 25% Έκπτωση στα γνήσια Ανταλλακτικά Service ή Eπισκευών για τα μοντέλα που έχουν ταξινομηθεί έως 31/12/2014. Σε αυτό το προνόμιο, όμως, μην υπολογίσεις ανταλλακτικά φανοποιείας, ελαστικά και αξεσουάρ.
⋆ Καθαρισμός & Απολύμανση Air condition μόνο με €60, ώστε να εξασφαλίσεις σ' εσένα και τους συνεπιβάτες σου ιδανικό και υγιεινό περιβάλλον.

 

Φυσικά, για το Air Condition θα χρησιμοποιηθούν Γνήσια Φίλτρα Καμπίνας της Suzuki ώστε να εξασφαλίσουν:

⋆ Απόλυτη Προστασία κατά σκόνης / γύρης
⋆ Ενισχυμένη Αντιβακτηριδιακή προστασία
⋆ Ελαχιστοποίηση οσμών / καυσαερίων
⋆ Μεγιστοποίηση Απόδοσης Κλιματιστικού Συστήματος

 

Η διάρκεια ισχύoς του Δωρεάν Καλοκαιρινού Ελέγχου είναι από 1η Ιουνίου μέχρι 30 Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Δωρεάν Καλοκαιρινού Ελέγχου μπορείς να επισκεφτείς το Επίσημο Δίκτυο της Suzuki ή να μπεις είτε στο www.suzuki.gr είτε ακόμα καλύτερα στο εξειδικευμένο portal της εταιρία www.mysuzuki.gr

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ