Ίσως να μην το γνωρίζεις αλλά ο Βασίλης Κεκάτος έγραψε ιστορία στο 72ο  Φεστιβάλ Καννών ως ο μοναδικός Έλληνας σκηνοθέτης που κερδίζει Χρυσό Φοίνικα για ταινία μικρού μήκους. Με την ταινία του, «Η Απόσταση Ανάμεσα στον Ουρανό κι Εμάς», απέσπασε επίσης και το Queer Palm καλύτερης ταινίας μικρού μήκους. Για την εμφάνισή του στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ των Καννών, ο Βασίλης Κεκάτος επέλεξε κοστούμι του σχεδιαστή KostisVonKas.

  

Ο KostisVonKas είναι Έλληνας σχεδιαστής, με εμπειρία στη ραφή tailor made κουστουμιών καθώς και στη δημιουργία μοναδικών ρούχων. Η λεπτομέρεια στη ραφή και η ποιότητα των υφασμάτων, δημιουργούν τη ζήτηση για μεγαλύτερη συλλογή. Το καλοκαίρι του 2018 παρουσιάζει την πρώτη επίσημη συλλογή του, που είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα.

Για τη νέα συλλογή, Άνοιξη-Καλοκαίρι 2019, ο σχεδιαστής αντλεί έμπνευση από την ζωή της πόλης. Αστικά τοπία, φώτα, αυτοκινητόδρομοι, υπόγειες διαβάσεις και άνθρωποι στην καθημερινότητα τους είναι η έμπνευση για τη δημιουργία μιας σειράς μοναδικών ρούχων για άντρες και γυναίκες.