Οι ημέρες μας καλούν για εξόδους από την πόλη σε δρόμους απόδρασης από τα συνηθισμένα. Υπάρχει πιο γοητευτικό συναίσθημα από το να σε χτυπάει ο αέρας ενώ διασχίζεις με μια μηχανή την Ελλάδα; Απλότητα, ευκολία και πρακτικότητα: αυτές είναι οι θεμελιώδεις αρχές της Moto Guzzi V85 TT, η οποία απευθύνεται ακριβώς στα ζευγάρια που αναζητούν μια μοτοσυκλέτα για να κεντρίσει το περιπετειώδες πνεύμα τους προς κάθε μικρή ή μεγάλη καλοκαιρινή απόδραση.

Η V85 TT, η πρώτη Classic Enduro, αποτελεί σύνθεση δύο φαινομενικά αντικρουόμενων κόσμων: της ευέλικτης και πολυ-λειτουργικής enduro για πρόσβαση στις πιο απομακρυσμένες και ερωτικές παραλίες και του κλασικού και επιβλητικού στιλ. Η V85 TT είναι αφιερωμένη στα συναρπαστικά ταξίδια, στην πιο αγνή και αυθεντική μορφή τους, συνδυάζοντας τα στυλιστικά χαρακτηριστικά της χρυσής εποχής των adventure μοτοσυκλετών με τον τεχνολογικό εξοπλισμό, την απόδοση και τη λειτουργικότητα των σύγχρονων τουριστικών enduro.

Αν, λοιπόν, ο ρομαντικότερος όρκος της σχέσης σου θέλεις να δοθεί πάνω σε δύο τροχούς, αυτό το καλοκαίρι, είναι ευκαιρία να ανακαλύψεις τις Eagle Days για όλο τον Μάιο, που εξασφαλίζουν δύο μοναδικά πλεονεκτήματα με την αγορά μιας V85 TT: 4 χρόνια δωρεάν service και 4 χρόνια εγγύηση.

Ήρθε η ώρα για ασφαλή, απολαυστικά και ρομαντικά ταξίδια.