Εάν αναζητάς διαρκώς νέα στέκια για φαγητό στην πόλη, εάν είσαι ο food guide της παρέας σου, ή εάν απλώς ξέρεις να εκτιμάς το σωστό street food, τότε δεν έχεις παρά να περάσεις μια βόλτα από το Athens Street Food Festival! Το event, που κέρδισε τις καρδιές των Αθηναίων, είναι εδώ για 4η συνεχή χρονιά και σε προσκαλεί να ανακαλύψεις γεύσεις που θα συναρπάσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, φυσικά, με τη συνοδεία της αγαπημένης Coca-Cola! Το ραντεβού δίνεται και φέτος στο χώρο του Παλιού Αμαξοστάσιου Ο.ΣΥ. στο Γκάζι, τα τρία τελευταία Σαββατοκύριακα του Μαΐου (10-11-12, 17-18-19 και 24-25-26/5).

Απόλαυση στο δρόμο

Η Coca-Cola, τo brand που είναι συνδεδεμένο με στιγμές απόλαυσης, δεν θα μπορούσε να λείπει από το «the place to be» για τους λάτρεις του φαγητού! Street food με ελληνικό και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα παρέα με limited edition εκπλήξεις. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου νέες γεύσεις, του δρόμου από κάθε γωνιά του πλανήτη, μας περιμένουν να τις απολαύσεις φυσικά παρέα με μια παγωμένη Coca-Cola. Και αν έχεις sweet tooth, μην ανησυχείς καθόλου αφού θα υπάρχουν γλυκοί πειρασμοί που θα λυγίσουν και τους πιο εγκρατείς!

Το απόλυτο γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς είναι και φέτος εδώ με την πιο επιτυχημένη συνταγή: αγάπη για το φαγητό, νέες γεύσεις και φυσικά το αγαπημένο μας σε όλους αναψυκτικό, την Coca-Cola. Εσύ… πείνασες;