Είναι το Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης τένις κι έχει κατακτήσει τις καρδιές των θαυμαστών της στον κόσμο. Πρόσφατα, όμως, η Ελίνα Σβιτολίνα από την Ουκρανία είχε την ευκαιρία να επιδείξει τις ικανότητες της, όχι μόνο στο τερέν, αλλά και στις αγωνιστικές πίστες, στο πλαίσιο της διοργάνωσης Porsche Tennis Grand Prix.

Η διάσημη αθλήτρια επιλέχτηκε για ένα αποκλειστικό test drive του βασικού επάθλου του τουρνουά, που δεν είναι άλλο από το νέο πολυτελές μοντέλο Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet, στις εγκαταστάσεις του Porsche Development Center στο Βάισαχ. Στο πλευρό της κάθισε ο πρώην πιλότος της Formula 1 και ambassador της Porsche, Μαρκ Βέμπερ για να της μεταφέρει λίγη από την πολύτιμη εμπειρία του στην αγωνιστική οδήγηση.

Ο Βέμπερ της έδειξε από πρώτο χέρι τα μυστικά της ολοκαίνουργιας 911, η οποία επιταχύνει 0-100 χλμ/ώρα σε μόλις 3,8 δευτερόλεπτα και αγγίζει τελική ταχύτητα 304 χλμ/ ώρα. Γρήγορες αλλαγές, πέρασμα στις στροφές αλλά και οδήγηση σε ειδικές συνθήκες βρεγμένου οδοστρώματος με το εξειδικευμένο πρόγραμμα οδήγησης Wet Mode σε βρεγμένη πίσα δοκιμάστηκαν από την Ελίνα Σβιτολίνα που μετά την εξαιρετική ευκαιρία έπλεξε το εγκώμιο αυτοκινήτου και εκαπιδευτή: "Ήταν μοναδική εμπερία να οδηγώ ένα αυτοκίνητο σαν αυτό, σε μια ειδική διαδρομή, και μάλιστα με έναν επαγγελματία όπως ο Μαρκ. Η καινούργια 911 είναι ένα καταπληκτικό βραβείο για τον νικητή του τουρνουά".