Είναι η ελληνική γιορτή της οικογένειας. Και στην καρδιά της Αθήνας, το Πάσχα μπορεί να μετατραπεί σε μια χαρούμενη εξόρμηση. Το Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ετοιμάζει για εμάς και τους αγαπημένους μας εξαιρετικές γευστικές επιλογές για να γιορτάσουμε την Ελληνική Πασχαλινή παράδοση στο Εστιατόριο The Parliament. Το μενού το έχει επιμεληθεί ο Chef Νίκος Γιαννόπουλος.

Να βρίσκομαι δηλαδή στο κέντρο την Ανάσταση;

Βεβαίως, για να απολαύσεις το Μεγάλο Σάββατο ένα πλούσιο Αναστάσιμο δείπνο που περιλαμβάνει σπιτική παραδοσιακή μαγειρίτσα, καρέ από αρνάκι γάλακτος, δροσερή σαλάτα, διάφορα συνοδευτικά και Ελληνικά γλυκά. Στο τραπέζι, θα υπάρχει καλαθάκι με τα παραδοσιακά κόκκινα αυγά και πασχαλινά κουλουράκια. Γιατί να μπαίνει στον κόπο η μαμά σου;

60€/άτομο

● φιάλη house wine / δύο άτομα

● παιδιά έως 12 ετών -50%

Και την Κυριακή του Πάσχα;

Όλοι μαζί εδώ, και την επόμενη ημέρα, Κυριακή του Πάσχα, με παραδοσιακές γεύσεις από τον πλούσιο μπουφέ και σούπερ επιλογές όπως καρέ αρνιού, κοκορέτσι με θυμάρι & ρίγανη, γαρδουμπάκια, μπιφτέκια με φορμαέλα Αράχωβας και συνοδευτικά, δροσερές σαλάτες, κρύες επιλογές, γλυκά και φρέσκα φρούτα, κόκκινα αυγά και γλυκά.

70€/άτομο

● φιάλη house wine / δύο άτομα

● παιδιά έως 12 ετών -50%

Για κρατήσεις:

Τηλέφωνο: (+30) 210 33 52 400

E-mail: welcome@njvathensplaza.gr

www.njvathensplaza.gr