Ακριβώς στην πλατεία, στο μετρό του Κεραμικού, βρίσκεται το Gasoline... ένα μαγαζί-στέκι, με υπέροχους χώρους, γωνιές για κουβεντούλα και μια πολύχρωμη, δροσερή αυλή, τριγυρισμένη από πράσινο.

Στο Gasoline επιλέγουμε καφέ από διάφορες ποικιλίες espresso, καφέ φίλτρου, τσάι απ' όλο τον κόσμο αλλά και αρωματικές σοκολάτες. Στον κατάλογο θα βρούμε διάφορα σνακ και κρύα πιάτα, και τα βράδια, μια τεράστια λίστα από ουίσκι και κοκτέιλ... Συμβουλευόμαστε τον σερβιτόρο και πάντα όλα είναι yummy!

Φυσικά, οι τιμές είναι πολύ προσιτές ενώ υπάρχει έκπτωση 20% σε ανέργους, φοιτητές και πολύτεκνους, σε όλα τα είδη και όλες τις μέρες και ώρες της εβδομάδας.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζεις, όμως είναι ότι το Gasoline, είναι υπερ της φιλανθρωπίας και της αλληλεγγύης. Ευαισθητοποιημένο από το ανθρωπιστικό έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, το Σάββατο 30 Μαρτίου, ώρες 17:00-24:00 και την Κυριακή 31, ώρες 12:00-22:00, φιλοξενεί έκθεση χειροποίητων ειδών και αντικειμένων, τα έσοδα της οποίας θα κατατεθούν ως δωρεά για την ενίσχυση του σκοπού αυτού.

Στην έκθεση, θα βρούμε χειροποίητα κοσμήματα διαφόρων τεχνικών, ρούχα, αντικείμενα, καλλυντικά και σαπούνια από βιολογικές πρώτες ύλες και πολλά άλλα, όπως φυσικά και πασχαλινά δωράκια..! Σας προσκαλούμε να τα δείτε από κοντά και αν θέλετε να βοηθήσετε κι εσείς σ'αυτόν το σκοπό.

 


 

Δωράκια από την έκθεση, θα κληρωθούν  για τους φίλους του Yolo! Δηλώστε στο ταμείο της έκθεσης ότι ανήκετε στους Yolo fans και λάβετε μέρος!

Καλό είναι να γνωρίζεις

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα, είναι ένα ανθρωπιστικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο, με στόχο να παρέχουν βοήθεια σε πληθυσμούς, που βρίσκονται σε κατάσταση επείγουσας ανάγκης, λόγω επιδημιών, ενόπλων συγκρούσεων ή καταστροφών, με υλικό και εθελοντές διαφόρων ειδικοτήτων, οι πόροι των οποίων προέρχονται, μεταξύ άλλων, από οικειοθελείς παροχές των δωρητών τους.

 

 

Χορηγός επικοινωνίας: YOLO

Χρήσιμα links:

Event link

Gasoline Bar

Γιατροί Χωρίς Σύνορα

 


 

Φωτογραφίες