Η Nestlé, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, ανοίγει για πρώτη φορά, το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, τις πόρτες του εργοστασίου ΚΟΡΠΗ στο Μοναστηράκι Βόνιτσας και υποδέχεται στις εγκαταστάσεις της τις τοπικές κοινότητες, καλώντας μικρούς και μεγάλους να γνωρίσουν τη φροντίδα και την υπευθυνότητα με την οποία η εταιρεία παράγει ένα από τα σημαντικότερα αγαθά για τον καταναλωτή, το Φυσικό μεταλλικό νερό.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι πρώτοι 200 που θα δηλώσουν συμμετοχή θα έχουν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις γραμμές παραγωγής του φυσικού μεταλλικού νερού ΚΟΡΠΗ, να δουν από κοντά τις πρωτοποριακές μεθόδους που εφαρμόζει η Nestlé για την παραγωγή του και να ενημερωθούν για τις πρωτοβουλίες της εταιρείας με στόχο την εξοικονόμηση νερού.

Παράλληλα με τις ξεναγήσεις, θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες του εργοστασίου, με θέμα, τι άλλο; Το νερό και τη σωστή ενυδάτωση!

Καλέστε από σήμερα στο 210 7249000, πληκτρολογήστε το εσωτερικό 333, δηλώστε συμμετοχή και απολαύστε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στον μαγικό κόσμο του νερού!

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζεις

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΚΟΡΠΗ πηγάζει από τη φημισμένη για τις πηγές της περιοχής Κορπή, στα Ακαρνανικά Βουνά, ένα περιβάλλον φυσικό και προστατευμένο, χωρίς καμία βιομηχανική δραστηριότητα. Το Κορπή παράγεται και εμφιαλώνεται με τις πλέον προηγμένες και φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές στο εργοστάσιο της Nestlé, που αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια στην Ευρώπη, με σημαντική συνεισφορά στην απασχόληση και την οικονομία της περιοχής και ευρύτερα στην τοπική κοινωνία.