Αυτή η εποχή μας οδηγεί σε μια μυστική πόρτα, για να ανακαλύψουμε μέρος της ιστορίας της Triumph. Εδώ βρίσκουμε τα πρώτα της βήματα και τους μοναδικούς και πολύτιμους θησαυρούς της, που περιμένουν να μας εμπνεύσουν και να μας οδηγήσουν σε μια νέα γενιά γυναικών.

Σε αυτή την ανοιξιάτικη συλλογή αντλούμε έμπνευση από τη φύση. Η ανθοφορία φέρνει όμορφα μοτίβα και διαμορφώνει νέες σιλουέτες. Η σαγηνευτική ροή του νερού και οι εναλλαγές στο φως και τις σκιές, μετουσιώνονται σε οργανικά υφάσματα και διαφάνειες. Kάθε σουτιέν υπόσχεται ένα φυσικό, νεανικό και καλοσχηματισμένο στήθος. Τα bralette δημιουργούν όμορφη σιλουέτα και προσδίδουν άνεση χωρίς την ύπαρξη μπανέλας.

Η collection διαθέτει ευρεία γκάμα σε μεγέθη αλλά και τη νέα γενιά απαλής και ελαφριάς ενίσχυσης. Τα τελειώματα αναβαθμίζονται και η τελική δημιουργία εκσυγχρονίζεται, ώστε να προσφέρει απαλότητα και άνεση, εγγυημένη από την ποιότητα της Triumph. Η τελειότητα και η ομορφιά σε κάθε λεπτομέρεια δημιουργούν τις συνθήκες, που θα απογειώσουν την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας.

Η Triumph συναντά πάντα τις ανάγκες των καταναλωτριών, οι οποίες απαιτούν τέλεια εφαρμογή από τα πιο μοντέρνα ως τα πιο κλασικά κομμάτια. Για το λόγο αυτό η collection Triumph χωρίζεται σε πολλές κατηγορίες εσωρούχων, που καλύπτουν κάθε εφαρμογή, για κάθε περίσταση. Στόχος είναι να συνδυάζονται η εμπειρία και οι καινοτομίες, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αισθησιακό αλλά και απόλυτα άνετο.

 

Shape collection.

Καλύπτει τις ανάγκες των γυναικών από τη διακριτική σμίλευση μέχρι τα υψηλότερα επίπεδα διαμόρφωσης. Απλά και λειτουργικά styles με δαντέλα και σαγηνευτικό look, που επιτυγχάνουν την ιδανική σιλουέτα και σωματότυπο.

 

Style collection.

Μοντέρνα εσώρουχα που ακολουθούν πιστά τις τάσεις της μόδας, βασισμένα στις best seller εφαρμογές.

 

Everyday collection.

Απαραίτητα, καθημερινά styles με την τέλεια εφαρμογή. Ελαφριά, μοντέρνα και αόρατα κάτω από τα ρούχα, ιδανικά για κάθε μέρα.

 

Classics collection.

Διαχρονικά εσώρουχα με απίστευτη άνεση και εφαρμογή για όσες αναζητούν τη διαχρονική κομψότητα.

Και η συλλογή ολοκληρώνεται με την αθλητική collection Triaction για κάθε τύπο άθλησης, καθώς και την collection από briefs για να δημιουργείτε κάθε συνδυασμό που επιθυμείτε.