Τι είναι η μόδα; Το πιο δυνατό μέσο προσωπικής έκφρασης, που φέτος ενισχύεται με τη νέα συλλογή γυαλιών HUGO για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019. Τα αυστηρά μεταλλικά μοντέλα με τις καθαρές γραμμές και τα κοψίματα ξεπερνούν παγιωμένες αντιλήψεις και αποπνέουν μια αίσθηση ανανέωσης. Μια ηχηρή δήλωση μόδας, σε τολμηρούς συνδυασμούς με το ανεστραμμένο λογότυπο HUGO. 

HUGO FASHION SHOW

Τα unisex γυαλιά ηλίου HUGO 1022, με τη γεωμετρική τους φόρμα και τα κοψίματα στο μεταλλικό μπροστινό τμήμα, αποτελούν από μόνα τους μια δυνατή δήλωση μόδας. Ο λεπτός μεταλλικός σκελετός διαθέτει βραχίονες από ασετάτ, με ορατό συρμάτινο πυρήνα αλλά και προσαρμοζόμενα επιρρίνια για τέλεια εφαρμογή. Τονισμένα από το κόκκινο ανεστραμμένο λογότυπο HUGO στους φακούς και το διακριτικό λογότυπο στους βραχίονες, τα γυαλιά εκφράζουν τον διαφορετικό τους χαρακτήρα.

Επιλέξτε ανάμεσα στους συνδυασμούς: ματ/διαφανές μαύρο με γκρι φακούς, ματ ροζέ με ροζέ φακούς, ματ/διαφανές κόκκινο με κόκκινους φακούς και ματ/διαφανές μπλε με μπλε φακούς. 

Fashion Show: Γυαλιά ηλίου HUGO 1022/S 

 

UNISEX ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΦΟΡΜΑ

Αυτή τη σεζόν, τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου ζουν στιγμές δόξας, και το μοντέλο αυτό προσφέρει μια ιδιαίτερη εκδοχή της τάσης. Οι προχωρημένοι μεταλλικοί σκελετοί διαθέτουν διαφανείς βραχίονες με ορατό συρμάτινο πυρήνα και ανεστραμμένο το λογότυπο HUGO.

Επιλέξτε ανάμεσα στους εξής συνδυασμούς: ασημί με ασημί καθρεπτέ φακούς, μαύρο ματ με καθρεπτέ κόκκινους φακούς και χρυσό ματ με χρυσούς φακούς πολλαπλών επιστρώσεων.

Γυαλιά ηλίου HUGO 1021/S

 

Η συλλογή γυαλιών HUGO παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.