Οι γυναίκες της Αφρικής υπήρξαν, πάντα, πηγή έμπνευσης για την εικαστική δημιουργία. Τις πρώτες μέρες της άνοιξης, η ζωγράφος Κατερίνα Γοντσιτοπούλου θα παρουσιάσει αυτές τις υπέροχες γυναίκες από μια διαφορετική οπτική γωνία. Η έκθεσή της "Women of Africa- Authentic Beauty" θα φιλοξενηθεί στους τοίχους του Mint All Day Bar-Bistro, από το Σάββατο 09 Μαρτίου μέχρι το Σάββατο 16 Μαρτίου.

 

Σύμφωνα με την ίδια την Κατερίνα Γοντσιτοπούλου  οι γυναίκες στην Αφρική είναι ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στις δημιουργίες της: "Όλοι γνωρίζουμε πως οι γυναίκες σ' αυτές τις χώρες δεν έχουν το δικαίωμα να αποφασίζουν οι ίδιες για τον εαυτό τους. Πέφτουν θύματα βιασμού, δέχονται σωματική και λεκτική βία...Εξορκίζοντας την εικόνα της φτώχειας και της δυστυχίας, παρουσιάζω τη λάμψη, τα χρώματα, την αυθεντική ομορφιά αυτών των γυναικών και την αξιοπρέπεια που εκπέμπουν, ενώ συνδυάζω το μοντέρνο με το παραδοσιακό με αξεσουάρ και στοιχεία από την καθημερινότητα μας. Τίποτε καλό δεν έχει όρια: ο ανθρώπινος νους, η αγάπη, η τέχνη…"

Το Mint είναι ένας χώρος στο Παγκράτι, που με την ζεστή του ατμόσφαιρα, τα εύγευστα κοκτέιλ και την εξαιρετική αισθητική του αποτελεί ιδανικό προορισμό για πρωί και βράδυ!

Διεύθυνση: Αρχελάου 30, Παγκράτι 11635 Αθήνα  

Τηλέφωνο κρατήσεων: 21 5545 7386 / 693 715 5277

Η σελίδα του Mint: https://www.facebook.com/mintbarbistro/

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, πατήστε εδώ